Sancak: Biz sahada ter döküp çıkacağız

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Bursaspor’un oluşturmaya çalıştığı algı operasyonu için, “Biz sahada ter döküp çıkmak isteriz. Allah nasip etmişse kimse engelleyemez” ifadesini kullandı.

Başkan Sancak, “Arkadaşlar bırakın kim ne algı yaratıyorsa yaratsın, herşey herkesin önünde oluyor. Görmek isteyen görür, görmek istemeyen görmez. Sahada kazanamayan masada kazanmak için uğraşır. Kimse bizi ilgilendirmiyor. Biz sahada ter döküp çıkmak isteriz. Allah nasip etmişse kimse engelleyemez” dedi. Taraftarlardan polemiklere girmemesini söyleyen Başkan Sancak, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, sizlerden ricam kimseye cevap vererek polemik yaratmayalım. Allah neylerse güzel eyler. Siz takımınıza destek verin son maça kadar. Haksızlık yaparak şampiyonluk istemediğimi en iyi siz bilirsiniz. İnşallah çıkarız. Nasip kısmet, bu yolda hak eden kazansın. Nokta” ifadelerini kullandı.

AOSMAN’DAN ANLAMLI MESAJ

Adana Demirspor’un Suriyeli futbolcusu Aias Aosman, Suriye halkının yanında olan Mehmetçikler’e mesaj gönderdi. Türkiye’yi çok sevdiğini ifade eden Aosman, “Allah Mehmetçiklerin yardımcısı olsun” dedi. Aosman bu sezon Adana Demirspor’da 13 maçta görev alarak 7 gol ile 1 asistle oynadı. En son Hatayspor maçında cezalı olduğundan dolayı görev alamamıştı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor