SARIÇAM’DA KANO HEYECANI DORUKTA !

Sarıçam Belediyesi Sponsorluğunda 11 ayrı ilden 92 sporcu Durgunsu Kano Aday Milli Takım Seçme Yarışlarına katıldı.

 Sarıçam Belediyesi’nin sponsorluğunda Seyhan Baraj Gölü Çukurova Üniversitesi Kayıkhane Tesisleri’nde yapılan  Durgunsu Kano Aday Milli Takım Seçme Yarışları 29 Şubat-1 Mart 2020 tarihleri arasında yapıldı. 11 ilden 18 kulüp ile 92 sporcunun katıldığı yarışma da Sarıçam Belediye Başkanı Bilal ULUDAĞ ; “Öncelikle İdlib’te şehit olan askerlerimize Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar ve ailelerine de sabır diliyorum. Ülkemizin Başı Sağ olsun.. Durgunsu Kano 1000 Metre Türkiye Şampiyonası’nın, başta Adana olmak üzere Sarıçam’da yaşayan gençlere su sporlarını sevdirmeyi amaçlayan bütün spor faaliyetlerine destek olacaklarını söyleyerek. Şu bir gerçek Ülkemizde En çok ilginin futbolda da olduğu gibi gençlerimize su sporlarını da sevdirmeyi amaçlıyoruz. Ve 2013 doğumlularda yarışmaya katılan gençlerimizin sayısının da giderek arttığını görüyor devamının da olmasını diliyorum. İlçemizde sportif faaliyetler yapılmasından ve gençlerimizin bu faaliyetlerin içinde olmasından dolayı büyük mutluluk duymaktayım. Yarışmada kazanan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim..” dedi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Ayrıca bu organizasyonlar ülkemiz adına çok önemli çünkü; Adana’yı ulusal ve uluslararası su sporları camiasına tanıtmayı hedefliyoruz. bildiğiniz gibi geçmiş yıllarda da ilimiz  su sporlarında öncü olmuş ve su sporlarını sadece geçmişte olarak değil gelecekte de her zaman olması gerekiyor. Sarıçam Belediyesi olarak bu tür organizasyonların yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Desteklerini esirgemeyen Adana Valisi Mahmut Demirtaş Beyefendiye, organizasyonu ilçemize planlayan Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı’ ya ve bizlere bu organizasyon için tüm tesisiyle hizmet veren, desteklerini esirgemeyen Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar Beyefendiye teşekkürlerimi sunarım..” dedi.

Kano Federasyonu İl Temsilcisi Harun Akıllı ,“11 İlden 92 sporcu ile yapılan Durgunsu Kano Aday Milli Takım Seçmelerinin ilimiz ve ilçemiz Sarıçam için çok önemli olduğunu dile getirerek Türkiye’miz içinde büyük önem arz ediyor. Belediye Başkanımız sayın Bilal Uludağ’a böyle güzel bir spora sponsor olduğu için ve bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Bilal Uludağ ve beraberindekiler bu güzel günün ardından Durgunsu Kano Aday Milli Takım Seçme Yarışları anısına toplu bir fotoğraf çektirdiler. (SPOR SERVİSİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor