SARIÇAM’DA KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

(HABER MERKEZİ)-Sarıçam Belediyesi, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı için hazır. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğünde görevli veteriner hekim ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin   yaptığı  çalışmalar sonucunda kurbanlık satış ve kesim alanlarını belirlendi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın talimatları  üzerine;  Zabıta Müdürlüğü Ekipleri  her yıl olduğu gibi bu yıl da Bayram öncesi bütün önlemleri alarak Mehmet Akif Ersoy mahallesi, Orhangazi mahallesi ve Gültepe mahallesinde ,  toplam 3 ayrı yerde kurban satış yerleri belirledi. Aynı zamanda kurban kesim yerleri için ise;  Orhangazi Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı üzeri ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ulubatlı Hasan bulvarı kanal üzeri olmak üzere  2 alan belirlendi.

KESİM YERLERİ İÇİN İKİ BÖLGE

Sarıçam Belediyesi  ekiplerinin kurban satış yerlerinde  titizlikle , pandemi kurallarına dikkat ederek tüm önlemleri alarak çalışmalarını  tamamladığını ifade eden Başkan Bilal Uludağ şu sözleri dile getirdi;

Başkan Uludağ; “Kurban Bayramının  yaklaşması nedeniyle hemşerilerimizin  kurbanlıklarını  satın alabilecekleri ve kesebilecekleri yerleri  belirledik. Belediyemiz tarafından hazırlanan 3 farklı yerlerde bulunan kurban satış ve 2 bölgede kurban kesim yerlerini  oluşturduk. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Veteriner Hekimlerimizle ve ilave personeller görevlendirerek vatandaşların kurbanlarını rahatça satın almaları ve kesebilmeleri  için gereken önlemleri aldık. Görevlilerimiz ; satış ve kesim noktalarının temizliği, oluşacak diğer sorunlarla ilgili müdahalelerde bulunacaktır. Şimdiden bereketli, huzurlu ve mutlu bir bayram olmasını diliyorum… “dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor