SARIÇAM’DA KURBANLIK SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

(HABER MERKEZİ)-Sarıçam Belediyesi, 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı için hazırlıklara başladı. İlçede vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla kurban kesim alanlarını belirlenirken, yapılan düzenlemelere de vatandaşların uyması çağrısında bulunuldu.
Sarıçam Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kurban Bayramı için ilçede Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı üzeri, Orhangazi Mahallesi Fatih Caddesi ve Boynuyoğun Mahallesi Şehit Akif Palalı Bulvarı’nın kurban satış ve kesim yerleri olarak belirlendiği açıklandı.
Açıklamada bayram öncesi ilçede kurban satış ve kesimi yapılacak yerleri belirleyen ekiplerin,  vatandaşların rahat, temiz ve huzurlu bir bayram geçirmesi için koordinasyonu en üst seviyeye çıkarıldığı belirtildi.   Kurbanlık satış ve kesim yerlerinde vatandaşların mağdur olmaması için her türlü tedbirlerin alındığının belirtildiği açıklamada satış ve kesim yerlerinin sürekli takip edileceği, havaların sıcak olması sebebi ile ilçede kurban atıkları için vatandaşlara özel çöp poşeti dağıtılacağı kaydedildi.
YAPILAN DÜZENLEMELERE VATANDAŞLARIN UYMASI ÇAĞRISINDA BULUNULDU
Kurban atıklarının çevreyi kirletmemesi, vatandaşlara rahatsızlık vermemesi ve kesim yerleri haricinde kesim yapılmaması uyarısının yapıldığı açıklamada, kesim yerlerinin belirlenen planlamaya göre temizlenerek sürekli dezenfekte edileceği belirtildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor