SAT KENDİNİ ADANA ÇUKUROVA KİTAP FUARINDA

ADANA (BÖLGE)-I am Global Kurucu Ortağı ve Marka Stratejisti Özel Oytun Türkoğlu’nun kitabı Sat Kendini 13 Ocak Pazar günü Adana Çukurova Kitap Fuarında!

Adana’nın çocuğu olan Özel Oytun Türkoğlu, Sat Kendini serisinin ilk kitabı olan “Kişisel Markalaşmanın ve Pazarlamanın Kitabı” yolculuğuna Adana’dan start veriyor! Kitap, fuarla aynı anda tüm online kitap marketlerde satışa sunulacak. Ayrıca A7 Kitap Yayıncılıktan çıkan Sat Kendini, şubat ayı itibariyle tüm kitap marketlerin raflarında da yer alacak.

Beş kişinin önünde konuşamayan bir iş insanından bin kişiye konuşabilen bir adama dönüşmeye, hiç ortaklık yapmamış olmaktan onlarca ortaklık, iş birliği ve partnerliğin içinde yer almaya… İnsanlar satıcısını beğendikleri ürünleri almaya daha istekli oluyorlar diyen TÜRKOĞLU, “Ne satarsan sat kendini satarsın” sloganıyla kaleme aldığı kitabın uzun yolculuğunu paylaşmak için, Adana Çukurova Kitap Fuarı’nda kitapseverleri bekliyor olacak.  Söyleşi saat 13.15’te gerçekleşecek.

Yaşamını dönüştürmeye 36 yaşında başlayan Özel Oytun Türkoğlu 1975 yılında Ankara’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi’nde Fizik ve ODTÜ’de İnşaat Mühendisliği eğitimleri aldı. Uzun yıllar petrol ve doğalgaz şirketlerinin danışmanlığını yaptı. 2013 de Türkiye’nin ilk markalaştırma ajansı Markör’ü kurarak özellikle KOBİ’lere dijital pazarlama ve markalaşma hizmeti vermeye başladı. 2018 başında I am Global Şirketler Topluluğu’nda kurucu ortak olarak yer aldı. Üniversitelerde, STK’larda mentor ve eğitimci olarak Lösev,Türk Kızılayı, Startup Mentor Turkey ve İzmir Ticaret Odası ile iş birliği içinde faaliyet göstermekte, jüri üyesi olarak görev almaktadır. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından Yılın Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Girişimcisi Ödülü’nü kazanmıştır.Türkoğlu evlidir ve Pera’nın babasıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor