Sazlı-SÖZLÜ tanıtım!

ADANA (BÖLGE)-MHP ve AK Parti’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın Adanadaki tüm Belediye Başkan Adayları, bugün saat 14.00’te yapılacak olan açık hava toplantısı ile tanıtılacak. Toplantıya iki partinin üst düzey yetkilileri de katılacak.
BAŞKAN SÖZLÜ’DEN ŞÖLENE DAVET
Türkiye’nin 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ilk belediye başkan adayı olarak açıklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, hemşerilerini İstasyon Meydanı’nda yapılacak olan aday tanıtım toplantısına davet etti. Dün adaylıkları netleşen Adana’nın tüm ilçe belediye başkan adayları halka tanıtılacak. Sazlı-sözlü şölene ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ve Kazakistanlı sanatçı Arslanbek Sultanbekov’un konseri renk katacak
MİLLİ BEKA ORTAK PAYDASINDA BULUŞALIM
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin sınırlarımız içerisinde ve sınır ötesinde bulunduğu milli varlığımıza tehdit oluşturacak unsurlara karşı milli bekamızın teminatı için Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde oluşturulan Cumhur İttifakı’nın Adana belediye başkan adaylarının halkımızla buluşacağı tanıtım toplantımıza tüm hemşerilerimi milli bekamız ortak paydasında buluşmaya davet ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor