Şehit Yaman toprağa verildi

(HABER MERKEZİ)-Diyarbakır Jandarma Komutanlığı emrinde görevliyken çıktığı operasyonda rahatsızlanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Uzman Jandarma V Kademeli Çavuş Alper Yaman’ın naaşı memleketi Ceyhan’da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit için düzenlenen cenaze törenine Adana Valisi Süleyman Elban ile İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un yanı sıra; Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Ertuğrul Sağlam, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaddin Cavlak, Vali Yardımcısı Zafer Öz, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Şehit Uzman Jandarma V Kademeli Çavuş Alper Yaman’ın naaşı Asri Mezarlık Morgu’ndan alınarak Ceyhan ilçesi Yeşildam Köyü’nde bulunan baba ocağına getirildi. Şehit Yaman, baba ocağında helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazından sonra dualar ve gözyaşları ile toprağa verildi.

Şehidin ailesinin acısını paylaşan ve onları teselli ederek başsağlığı temennisini ileten Vali Elban, Şehit Yaman’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor