Şehmus Uçar’dan ÇGC’ye ziyaret

(HABER MERKEZİ)-Seyhan Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Şehmus Uçar, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC)’yi ziyaret etti. Başkan Cafer Esendemir ve Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer ile bir süre sohbet eden Şehmuz Uçar, Adana ve Seyhan ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. Uçar, ziyareti sırasında Başkan Cafer Esendemir’e bir de Atatürk tablosu armağan etti.

“SEYHAN’IN VE SEYHANLININ HAKLARINI KORUMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Bilgiye, emeğe ve ülküsüne sevdalı olduğunu ifade eden Seyhan Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Şehmus Uçar,  “Seyhan Belediyesi’nde komisyon toplantıları devam ediyor. Seyhan’ın ve Seyhanlının haklarını korumak için çalışıyoruz, çabalıyoruz. Muhtarlarımızın sorunlarını dinliyor, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz.” diye konuştu.

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ”
Adana’daki amatörlere büyük değer veren ve amatör spor temsilcileri tarafından da çok sevilen Şehmus Uçar, “Spora ve sporcuya verdiğimiz değeri, 2018 yılında ‘ŞAMPİYON OL BAĞIMLI OLMA’ adlı kitabımızla da perçinledik. Gençler için sporun faydaları çok, aileler çocuklarını küçük yaşlardan itibaren spora yönlendirmeli. Böylece kötü alışkanlıklardan da korumuş oluruz çocuklarımızı. Ben bu nedenle spora ve gençlerimize, çocuklarımıza önem veriyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır” açıklamalarını yaptı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’ni gezen Şehmus Uçar, “Gazetecilere ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne yakışır bir sosyal tesis olmuş. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

ESENDEMİR: “EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLUYORUM”
Başkan Cafer Esendemir de “Önceki dönemde yönetim kurulunun büyük çabalarıyla cemiyetimize kazandırılan bu sosyal tesis, bütün üyelerimize hizmet ediyor. Her üyemiz, tesislerimizde ailesiyle gelebilir ve iyi vakit geçirebilir. Bu tesisin cemiyetimize kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Sosyal tesisimiz Sayın Valimiz Süleyman Elban tarafından da çok beğenildi” diye konuştu.

“SEYHAN NEHRİ DAHA FONKSİYONEL KULLANILMALI”
Seyhan Nehri için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Esendemir, “ Adana için büyük bir değer Seyhan Nehri. Biz nehirden daha çok faydalanmalıyız, Adana ve Adanalı Seyhan Nehri’nden maksimum fayda sağlamalı. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında, çekimleri Adana’da yapılan Masterchef programının masterları da buradan gondollara binerek, Tarihi Kız Lisesi binasına Seyhan Nehri üzerinden gittiler. Buranın manzarasına hayran kaldılar. İlerleyen süreçte Seyhan Nehri’nin daha fonksiyonel kullanılması için, biz de çeşitli çalışmalar yapıyoruz, umuyorum ki çok güzel işler başaracağız. Size de bu nazik ziyaretinizden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Seyhan Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Şehmus Uçar, ziyareti sırasında Başkan Cafer Esendemir’e bir de Atatürk tablosu armağan etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor