ŞEKERBANK’TAN ATO ÜYELERİNE İNDİRİMLİ KREDİ İMKÂNI

(HABER MERKEZİ)-İş dünyasının finansal sorunlarına çözüm üretmeyi hedefleyen Adana Ticaret Odası ile Şekerbank arasında, işletmelere 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli 60 aya varan vadelerle taksitli ticari kredi seçeneği sağlayan kredi protokolü imzalandı.

İmza töreninde konuşan Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Şekerbank’ın işletmeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Üyelerimizin sürekli bizlere söylediği şey, finansmana erişim güçlüğü. Kredilerin ve olanakların Üyelerimize avantajlı bir şekilde sunulan protokolü destekliyorum. Üyelerimizin rahat bir nefes almaları için atılacak her adıma biz olumlu bakıyor ve destekliyoruz. Çarkların dönmesi için atılacak adımlara kapımız her daim açıktır. Bu protokol ile Şekerbank tarafından Odamız üyesi işletmelere güzel bir imkân yaratılmış bulunmaktadır. Sizlere bu işbirliğiniz için şahsım ve Odam adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu protokolün Adana ekonomisinin gelişimi bakımından yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

Şekerbank Adana Şube Müdürü Pınar Özcan da “Öncelikle protokol için bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Şekerbank olarak 67 yıldır üretimin ve ticaretin gelişmesi için sanayicinin, tüccarın yanında yer alarak ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Müşterilerimizi yol arkadaşlarımız olarak görüyor ve onların geleceğinin bizim de geleceğimiz olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üyelerinize destek olabilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Bu çerçevede bugün imzaladığımız protokolle yine Adanalı tüccarlarımızın yanında olmayı hedefliyoruz. Adana Ticaret Odası’na kayıtlı olan işletmelere, aylık eşit taksit ödemeli 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli 60 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve başta POS cihazı olmak üzere bankanın çeşitli avantajlarını sunacağız. 6-36 ay arası uygulanacak TTK aylık faiz oranı, bankamız liste faiz oranları üzerinden %15 indirimli olacaktır. Üyelerinizi kredi olanaklarımızı ve detayları görüşmek üzere Bankamıza davet ediyoruz” dedi.

Protokolün imza töreninde; ATO Meclis Başkanı İsmail Acı, Genel Sekreteri Birol Yarman ile Şekerbank Gazipaşa Şube Müdürü Esat Cengizoğlu, Toros Şube Müdürü Banu Olgun ve Adana Şube KOBİ Bankacılık Yönetmeni Pınar Bulut da hazır bulundu. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor