Şevkin, “2020, dostluk, barış ve huzur getirsin”

ADANA (BÖLGE)– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, derin ekonomik kriz başta olmak üzere sosyal ve toplumsal sorunlarla geride kalan 2019 yılının ardından 2020 yılına yeni umutlarla girileceğini vurguladı.
GENÇLERE DİKKAT ÇEKTİ
CHP olarak yeni yılda da ulusun bütünlüğü, milletin huzur ve refahının sağlanabilmesine yönelik mücadeleci ve kararlı tutumlarından vazgeçmeyeceklerini kaydeden Dr. Şevkin, gelecek kaygısı taşıyan çocukların, gençlerin daha müreffeh bir Türkiye’de yaşamayı hak ettiğine işaret etti.2019 yılının başta ekonomi olmak üzere bir çok alanda üzücü olaylarla sona erse de 2020 yılında iş, aş, ekmek, özgür ve güzel bir gelecek için dostluk ve sevgi çerçevesinde Adanalı hemşehrileriyle ve milletiyle birlikte yürümeye devam edeceğini belirtti.
“ZOR COĞRAFYADA YAŞIYORUZ”
Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kararlı, birleştirici ve barışçıl tutumuyla bugünlere taşınan Türkiye Cumhuriyeti’nin her karış toprağının, her bireyinin büyük önem arz ettiğini kaydeden Dr. Şevkin,  “Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Cumhuriyetin kuruluş aşamasında olduğu gibi şimdilerde de ülkemiz üzerinde emel taşıyanlar olabilir. Bizler, birliğimizi, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu bozmadan, pekiştirerek gelecek günlere umutla ve inançla bakmak zorundayız” dedi.
“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
Fikri hür, vicdanı hür yeni nesillerin yetişeceği bu topraklarda herkesin birey olma bilinci ve Türkiye’nin birleştirici gücüne olan sorumlulukla hareket edeceğine inandığını kaydeden Dr. Şevkin, “Bizlere düşen görev Adanamızın ve Türkiyemizin daha çağdaş ve daha müreffeh bir ortama kavuşması için var gücümüzle çalışmaktır” dedi.
“2020, BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN”
Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağını, milletin azim ve kararlılığının Türkiye’yi daha huzurlu, sevgi ve saygı dolu, refah düzeyi yüksek bir atmosfere taşıyacağına inandığını dile getiren Dr. Şevkin, 2020 yılının tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve dostluk getirmesini diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor