Şevkin’den mahallelere geçmiş olsun ziyaretleri

ADANA (BÖLGE)– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, demokrasinin temel taşı olarak bilinen muhtarların büyük önem taşıdığını vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’na verilen ara nedeniyle Adana’daki muhtarları ziyaret eden Dr. Şevkin, vatandaşlara en yakın seçilmişlerin muhtarlar olduğuna işaret etti.

Çukurova’dan Seyhan’a, Seyhan’dan Yüreğir’e bir günde 8 muhtarı mahallelerinde ziyaret eden Dr. Şevkin, sorunları dinledi, çözüm önerilerini paylaştı.

İlk olarak Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahalle Muhtarı Göktürk Güngör’e ziyaret gerçekleştiren ve görüş alışverişinde bulunan Dr. Şevkin, buradaki ziyaretin ardından CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer’le birlikte Reşatbey mahallesinin kadın muhtarı Zübeyde Nüvit Kana ile görüştü.

YÜREĞİR’DE 6 MUHTARI ZİYARET ETTİ

CHP’li Şevkin, Çukurova ve Seyhan’daki muhtarlardan sonra Yüreğir ilçesine bağlı 6 muhtar, azalar ve vatandaşlarla mahallelerde bir araya geldi.

Yüreğir’de ilk olarak Atakent Mahalle Muhtarı Ramazan Susan’a nezeket ziyaretinde bulunan Dr. Şevkin, Dadaloğlu Mahalle Muhtarı Abdulvahap Alyar’a gerçekleştirdiği ziyarette mahalle halkının sorunlarını öğrendi, çözüm önerilerini paylaştı.

SORUNLARI KONUŞTU

Selahattin Eyyubi Mahalle Muhtarı Ahmet Aktaş’la da bir araya gelen Dr. Şevkin, buradaki görüş alışverişinden sonra Mutlu (Madama) Mahalle Muhtarı Yücel Gültekin, azalar ve mahalle halkıyla görüştü.  Ulubatlı Hasan Mahalle Muhtarı Hacı Küçüközen’e gerçekleştirdiği ziyaretten sonra Kiremithane Mahalle Muhtarı Cumali Baskın’la Yüreğir, Adana ve Türkiye gündemine dair görüş alışverişinde bulunan Dr. Şevkin, Akıncılar Mahalle Muhtarı Zekeriya Saltan’la da mahallenin öncelikli sorunlarını konuştu.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Geçtiğimiz günlerde yağan aşırı yağmur nedeniyle bir çok mahallede su taşkınları oluştuğunu hatırlatan Dr. Şevkin, mahalle muhtarları aracılığıyla hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Dr. Şevkin, misafirperverlikleri için tüm muhtarlara içtenlikle teşekkür etti. Mahalle muhtarları da ziyareti için Dr. Şevkin’e teşekkür ederken seçilmiş belediye başkanlarını ve milletvekillerini mahallelerinde daha sık ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor