Seyhan Basketbol’da da iddialı

Büyük Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor yeni sezonun ilk maçında Çukurova Üniversitesi’ni 106-48 yenerek, lige farklı bir galibiyetle başladı. Antrenör Azizcan Ekici, sezona süper bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İLK GALİBİYETİ BAŞKAN AKAY’A ARMAĞAN ETTİLER

Seyhan Belediye spor Basketbol Antrenörü Azizcan Ekici, “  İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. ÇÜSK karşısında ortaya koyduğumuz başarılı performansın karşılığını da farklı galibiyet ile aldık.  Sporcularımı kutluyorum.  Bu galibiyeti unutup önümüzdeki müsabakaları düşüneceğiz.  Bizlerden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’a, yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İlk galibiyetimizi başkanımıza armağan ediyoruz ” dedi.

KADIN VOLEYBOLCULAR DEPLASMANDA KAZANDI

Deplasmanlı Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takımı ise geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Toroslar Üniversitesi Volgem takımını 3-0 yenerek haftayı mutlu kapadı. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyip kazandıklarını belirten Antrenör Göksel Özbek, “ İyi sonuçlar almaya devam etmek istiyoruz. Bunun için de daha çok çalışacağız. Oyuncularımın bizleri mutlu etmeye devam edeceğine inancım tam. ” diye konuştu.

ERKEK HENTBOL VE VOLEYBOL TAKIMI MAĞLUP

Bu arada, Birinci ligde yer alan Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı Yüreğir Serinevler Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği grubun güçlü takımlarından Başkent Akademi Spor Kulübü’ne yenilirken  Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Adana’yı temsil eden Seyhan Belediyespor Voleybol takımı da Menderes Spor Salonu’nda karşılaştığı Erzin Yeşilkentspor’a mağlup oldu. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor