Seyhan Belediyespor başarıya doymuyor

Seyhan Belediyespor Kulübü başarı çıtasına bir yenisini daha ekledi. Mavi-Beyazlı ekibin Futsal Takımı Bursa’da yapılan karşılaşmalarda son 8 takım arasına kaldı ve play-off’a yükseldi. Antalya Cup Futbol Turnuvası’na katılan U-13 Futbol takımı ise güçlü rakipleri karşısında turnuva 3.sü oldu ve müzeye bir kupa daha kazandırdı.

FUTSAL TAKIMI BURSA’DAN MUTLU DÖNDÜ

24-27 Şubat tarihleri arasında Bursa’da,Atıcılar Spor Salonu’nda yapılan TFF Futsal Ligi,  2.eleme maçları’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Futsal takımı başarılı neticelerin altına imza atarak Piyalebaşı (İstanbul), Alipaşaspor (Diyarbakır), Anadolubeyi SK (Ankara) ile birlikte play-off’a yükseldi. Temsilcimiz diğer grubun maçlarının sona ermesinin ardından belli olacak 4 takım ile birlikte  8 takımın yer aldığı play-off karşılaşmaları’nda ilimizi temsil edecek.

U-13 FUTBOL TAKIMI TURNUVA 3.SÜ OLDU

28 Şubat-1 Mart tarihleri’nde gerçekleşen Antalya Cup Turnuvası’na katılan Seyhan Belediyespor U-13 Futbol takımı Adana’ya kupa’yla döndü. Grup maçları’nda yenilmeyen Mavi-Beyazlılar 4’lü grupta Konyaspor’a penaltı atışları sonrasında mağlup oldu. Altın Grup’ta, 3.lük maçında İstanbul Başakşehir ile karşılaşan temsilcimiz rakibini yenerek turnuva 3.sü oldu. Başarılı neticelerin altına imza atan Seyhan Belediyesporlu futbolcular turnuvayı yakından izleyen birçok scout ekibinin yakın takibine girdi.

BAŞKAN AKAY’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Seyhan Belediyespor Futsal Takımı Antrenörü Yahya Kantur ve U-13 Futbol takımı Antrenörü Mehmet Ali Birbiçer, “ Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Spor ve sporcu dostu Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’a, teşekkür ediyoruz” dediler. (SPOR SERVİSİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor