Seyhan Belediyespor ikinci yarıya galibiyetle başladı

Erkekler Hentbol  Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor ikinci yarının ilk karşılaşması’nda, Serinevler Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği Ankara Hentbol İhtisas Kulübü’nü 32-29 yenme başarısı gösterdi.

BİLBEK:GALİBİYET SERİSİ YAKALAMALIYIZ

İlk yarıda deplasmanda yenildikleri Ankara Hentbol ihtisas Kulübü’nü yenerek ikinci yarıya galibiyet ile başladıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Antrenörü Mehmet Bilbek, “ Ligin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte Türkiye Kupası karşılaşmalarına katıldık. Çeyrek finale yükselme başarısı gösterdik. Bizim açımızdan faydalı maçlar oynadık.  Ankara Hentbol ihtisas karşılaşmasında ortaya koyduğumuz performans ve alınan galibiyet ilerisi için bizleri mutlu etti. Galibiyet serisi yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi.

TÜRKİYE KUPASI’NA ODAKLANDILAR

Türkiye Kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında 15 Ocak Çarşamba günü Saat:17.00’de, deplasmanda Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirten Bilbek,konuşmasını şöyle tamamladı, “ İlk maçtan iyi bir netice ile ayrılarak sahamızda oynayacağımız karşılaşma için avantaj yakalamak istiyoruz. Sporcularıma güveniyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’a, teknik heyet ve sporcularım adına teşekkür ediyorum”

BASKETBOL TAKIMI 5 HAFTADIR KAZANIYOR

Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor takımı geçtiğimiz cumartesi günü Atatürk ASKİ Spor Salonu’nda,Adana Güneşi Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 129-29 gibi farklı bir skor ile kazanan Mavi-Beyazlılar bu galibiyet ile 5.haftayı da kayıpsız kapadı. Antrenör Azizcan Ekinci, “ Oyuncularımı kutluyorum. İyi  bir çizgi yakaladık. Bunu devam ettirmeye kararlıyız” diye konuştu. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor