Seyhan, çocukların yüzünü güldürdü

(HABER MERKEZİ)-Seyhan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi çocuklara erken bayram kutlaması yaptırdı. Palyaçolu eğlenceyi çocukların ayağına götüren Seyhan Belediyesi bayramlık hediyeler dağıttı.

Mahallelere, süslenmiş özel arabalarla giden palyaço kıyafetli personel Barış Manço’nun “Bugun bayram erken kalkın çocuklar” şarkısı eşliğinde çocuklarla oyunlar oynadı. Çocuklara oyuncak hediyeler verilirken renkli görüntüler yaşandı. Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç’ın da bir bölümüne katıldığı çocuklara bayram ziyaretinde aileler, çocuklarına gösterilen ilgiden memnun oldu.

ÇOCUKLARA HEM OYUNCAK HEM BAYRAMLIK HEDİYELER VERİLDİ

Şimdiye kadar 26 Mahallede çocuklara oyuncak dışında çeşitli hediyeler dağıtıldı. Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç, kız ve erkek çocuklarına “Bayramlık” hediyelerini teslim etti. Renkli bir eğlence ile hediyelerini alan çocukların gülümsemesi Başkan Yardımcısı Çinkılıç ve personelin yorgunluğunu unutturdu. Eğlenceli ve renkli zaman geçiren çocuklar, hediyeler için Seyhan Belediyesine teşekkür ettiler.

Pandemi nedeniyle personelin maskeli ve sosyal mesafeyi koruyarak gerçekleştirdiği erken bayram kutlaması ve hediye dağıtımı değişik Mahallelerde arefe gününe kadar sürecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor