Seyhan İlçe kurultaya hazır

(HABER MERKEZİ)-Memleket Partisi Seyhan İlçe Başkanı Baran Basık, 18 Eylül’de gerçekleşecek olan 1’inci Olağan Kurultay öncesi genel merkeze ziyarette bulundu.
Seyhan İlçe Başkanı Baran Basık, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcıları Nurdan Şahin Demirbağ ve Mehmet Ali Çelebi, Genel Sekreter Hakkı Akalın, Genel Başkan Vekili Gaye Usluer ve Genel Başkan Muharrem İnce’ye ziyarette bulunarak kurultaya Seyhan olarak hazır olduklarını ifade etti.
Seyhan İlçe Başkanı Baran Basık, Covid-19 ile mücadele kapsamında gerekli tüm önlemleri alarak Seyhan İlçe olarak kurultaya güçlü bir şekilde katılacaklarını söyledi.
Başkan Basık, ”Genel Başkanımız Sayın Muharrrem İnce’yi ziyaretimde Seyhan olarak kurultay hazırlıklarımız ve projelerimiz hakkında kendilerini bilgilendirdim. Kısa süre içerisinde yaptığımız ve sunduğumuz projelerimiz ile ilgili Genel Başkanımız bizlere takdirlerini iletti. Genel Başkanımızın bizleri takdir etmesi ve takdim ettiğim sekiz köşeli kasketi çok beğenerek hemen takması beni çok mutlu etti. Başta Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce olmak üzere, Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Gaye Usluer’e, Genel Sekreterimiz Sayın Prof. Hakkı Akalın’a, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Nurdan Şahin Demirbağ ve Mehmet Ali Çelebi’ye Seyhan ilçe olarak şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor