SEYHAN KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ SEÇİLDİ

ADANA (BÖLGE)-Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi 2. Olağan genel kurulu yapıldı, 9 kişiden oluşan yürütme kurulu üyeleri seçildi.

Yaşar Kemal Kültür Merkesi’nde gerçekleştirilen Seyhan Kent Konseyi 2.Olağan Kadın Meclisi seçimlerinde adaylardan en çok oy alan Sena Akparlak, Zuhal Özbelli, Arzu Kılçık, Selin Karındaş, Şaziment Ertekin Demirkıran, Nevin Yıldız, Edibe Gülnar, Demet Çokdavut, Sakine Gündoğan Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme kurulunu oluşturdu.
Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Yedekler üyeler ise Emine Şahin, Refika Özkan, Serpil Botcan, Nuriye Özdoğan, Gülşen Eskigülek’ten oluştu.

Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya, kamu ve toplum yararına hizmet veren Seyhan Kent Konseyi örgütlenme şeması içerisinde ana unsurlardan birisi olan kadın meclisi 2. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Ülkemizin kadın gerçeği olan, cinayetlere kurban verdiğimiz, tecavüze, tacize uğrayan, cinsiyeti nedeniyle evde ve işyerinde ötekileştirilmeye çalışılan kadınlarımızın sorunlarına çözüm aramak için Seyhan Kent Konseyi bünyesinde bir aradayız. Kadınlarımız, saygılı ve seviyeli bir şekilde gerçekleştirdikleri genel kurul sonrasında, tüzüğümüz gereği önümüzdeki iki yılda görev yapacak, 9 Asıl, 9 Yedekten oluşan, Seyhan Kent Konseyi kadın meclisimizin yürütme kurulunu seçtiler.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor