ŞİMŞEK BERABERLİĞİ KURTARDI: 1-1

STAD: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: Hüseyin Göçek (**), Alpaslan Dedeş (**), Candaş Elbil (**)

ADANA DEMİRSPOR: Emilijus Zubas (**), Tayyib Talha Sanuç (**), Mehmet Uslu (**), Osman Tarık Çamdal (**), Joher Khadim Rassoul (**), Hamidou Traore (*) (Dk. 53 Kerem Avcı ), Hasan Kılıç (*), (Dk.Dk.85 Davide Lanzafame (**), Gökhan İnler (**), Mehmet Akyüz (**) (Dk.64 Pa Amat Dibba ), Volkan Şen (**), Erkan Zengin (**) (Dk.64 Sedat Şahintürk *)

SAMSUNSPOR: Nurullah Aslan (**), Caner Arıcı (**) (Dk.84 Erhan Karta ?), Veli Çetin (**), Kerem Can Akyüz (**), Erkam Reşmen (**), Vukan Savicevic (**) (Dk.84 Ercan Yazıcı ?), İlyas Kubilay Yavuz (*) (Dk.57 Oğuz Gürbulak ), Ferhat Çulcuoğlu (*) (Dk.84 Gökhan Aslan ?), Guido Koçer (***), Burak Çalık (**) (Dk.72 Edwin Gyasi ), Nadir Çiftçi (**)

GOLLER: Dk.50 Guido Koçer (Samsunspor), Dk.86 Davide Lanzafame (Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Nadir Çiftçi, İlyas Kubilay Yavuz, Erkam Reşmen, Vukan Savicevic , Nurallah Aslan (Samsunspor)

Adana Demirspor, kendisi için hayati önem taşıyan ve 6 puanlık maç olan Samsunspor karşısında istediği oyunu oynayamadı ve 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada son dakikalarda bulduğu golle beraberliği kurtardı: 1-1.

Maça her iki takım da istekli ve arzulu başladı. İlk tehlikeli atak konuk ekip Samsunspor’dan geldi. 5.dakikada gelişen Samsunspor atağında Kubilay’dan Nadir’e, Nadir’den defansın arkasına sarkan Ferhat’a çok güzel pas verdi, Ferhat’ın sert vuruşu önce direkten sonra kaleciden döndü.

7.dakikada bu sefer Adana Demirspor mutlak golden yararlanamadı. Veli Çetin’in çıkarken kaptırdığı topu Mehmet Akyüz ile Volkan Şen’in verkaçında ceza alanına giren Volkan Şen oldu, Nurullah’la karşı karşıya kalan Volkan Şen’in vuruşunu kaleci başarıyla önledi ve gole izin vermedi.

Bu dakikadan sonra oyunda denge sağlandı ve her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince soyunca odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

İkinci yarıya yine konuk ekip etkili ve atak başladı. Bunun sonucunda 50.dakikada Burak Çalık’ın aşırdığı topla buluşan Guido Koçer 25 metreden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlarla buluşturdu.

Bu dakikadan sonra her iki ekip oyuncu değişikliklerine gitti. 76.dakikada Adana Demirspor bir golden daha oldu. Kerem Avcı’nın ara pasında Pa Dibba, Nurullah’la karşı karşıya kaldı, vuruşunda top Nurullah’tan döndü.

85.dakikada oyuna giren Lanzafame oyuna girdikten bir dakika sonra takımının beraberlik golünü sağladı. Samsunspor ceza alanındaki karambolde topla buluşan Lanzafame topu ağlara göndererek durumu 1-1’e getirdi ve buda aynı zamanda maçında sonucu oldu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor