ŞİMŞEK DOLU DİZGİN

Adana Demirspor geçen haftaki Eskişehirspor galibiyetiyle ligdeki iddiasını devam ettirirken, önceki gün oynanan kupa maçında Afjet Afyonspor’u da eleyerek kupada da iddialı olduğunu gösterdi ve iki kulvarda da emin adımlarla ilerliyor.

Mavi-Lacivertli ekip, lig arasını koronavirüs vakalarından dolayı tam olarak çalışmadan geçirmesine rağmen ilk maçında Eskişehirspor’u ikinci yarıdaki müthiş geri dönüşü ile 4-1 yenerek iyi bir başlangıç yapmıştı. Çarşamba günü oynanan kupa maçında da Afjet Afyonspor’u aynı skorla 4-1’le geçerek kupada da var olduğunu gösterdi. İki müsabakada da göstermiş olduğu performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Adana Demirsporlu futbolcular bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Keçiörengücü maçı öncesi büyük moral buldular.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Milli arayı sancılı bir şekilde geçirdik. Futbolcularımız takım olarak çalışamadılar. Hatta Eskişehirspor maçından iki gün önce vakalarımız düştü ve bireysel çalışmalarla bu maça hazırlandık. Eskişehirspor maçı ilk yarısında bizden beklenmedik şekilde kötü oynadık, bu da futbolcuların antrenmansız olmalarından kaynaklandı. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle birlikte takım kendi hüviyetine döndü ve maçı 4-1’lik skorla kazandık. Kupa maçında da oynamayan futbolculara şans verdim, onlar da bu şansı çok iyi kullandılar. Şu an çok iyi durumdayız. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Keçiörengücü maçına kadar çok iyi hazırlanarak çıkışımızı orada da sürdürmek istiyoruz” dedi. Bu arada Ankara Keçiörengücü-Adana Demirspor maçını Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz, Ata Yıldırım yaparken, dördüncü hakem de Doğu Yılmaz olarak açıklandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor