Şimşek dozu dizgin: 4-2

Adana Demirspor, Osmanlıspor galibiyetinden sonra Giresunspor’u da 4-2 yenerek serisini devam ettirerek zirve takipini devam ettirdi.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi Adana Demirspor 27.dakikada Mehmet Uslu’nun kullandığı köşe vuruşunda yaşanan karambolde Hasan Kılıç’ın pasında Rassoul düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0. Golden 1 dakika sonra Volkan Şen’in ortasında kaleci Metin’den dönen topu Pa Dibba boş ağlara gönderdi 2-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda 50.dakikada Volkan Şen kaleciyi geçtikten sonra Giresunspor defansı tarafından düşürüldü ve Mustafa Öğretmenoğlu penaltı noktasını gösterdi. Volkan Şen penaltıda topun başına geçti ve golünü kaydetti. Ancak hakem Mustafa Öğretmenoğlu kural hatası olduğu gerekçesi ile golü iptal etti ve Volkan Şen’e sarı kart gösterdi. Bu pozisyondan sadece 1 dakika sonra Volkan Şen ceza alanı içinde topla buluşurken, harika bir gol atarak farkı 3’e çıkardı 3-0. 67.dakikada Landel’in ceza alanı çizgisi üzerinden şutunda Mehmet Uslu’ya da çarpan top ağlara gitti 3-1. 69.dakikada Pa Dibba’nın pasında Traore ceza alanı dışından çok sert bir şut attı ve farkı tekrardan 3’e çıkardı 4-1. 79.dakikada Giresunspor atağında  Veysel’inceza alanına ortasında Rusescu topu ağlara gönderdi 4-2. 85.dakikada hakem Mustafa Öğretmenoğlu’na itiraz eden Landel kırmızı kart ile oyun dışına gönderildi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Adana Demirspor rakibini 4-2’lik skorla mağlup etti.

Adana Demirspor bu sonuçla puanını 51’e yükseltti ve ilk 2 iddasını devam ettirdi.

EN KRİTİK MAÇ: ERZURUMSPOR

TFF 1.Lig’in 31.haftası zirveyi yakından ilgilendiren bir maça sahne olacak! Ligin 2.devresinde topladığı puanlar ile 3.sıraya yükselen Adana Demirspor, 53 puanla 2.sırada olan Erzurumspor’a konuk olacak.

Mavi-Lacivertli takım 1 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Erzurumspor ile sezonun en kritik müsabakasını oynayacak. Adana Demirspor oynadığı son 8 maçta 5 galibiyet aldı ve sadece 1 kez mağlup oldu. Erzurumspor ise son 8 maçta 4 galibiyet alırken, 2 kez mağlup oldu.

Karşılaşma öncesinde Adana Demirsporspor 51 puanla 3., Erzurumspor ise 53 puanla 2. sırada yer alıyor. Erzurumspor-Adana Demirspor karşılaşması 1 Temmuz Çarşamba günü saat 20:00’de oynanacak Ligin ilk devresinde Adana’da oynanan karşılaşmayı Adana Demirpor 1-0’lık skorla kazandı.

Öte yandan dün Adana Demirspor’da Erzurumspor maçı hazırlıkları da start aldı. Mavi-Lacivertlilerde Giresunspor maçında 90 dakika formla giyen oyuncular  kısa bir çalışma yaparak günü tamamladılar. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor