SİMSEK, GALİBİYET İSTİYOR

Adana Demirspor, yarın saat 19.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaşacağı Yılport Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Adana Demirspor-Yılport Samsunspor maçını Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Candaş Elbil yaparken, Mehmet Ali Özer de maçın dördüncü hakemi oldu.

Süper Lig’de üst sıraları zorlayan Adana Demirspor, Kayseri’den beraberlikle dönüp deplasmandaki galibiyet hasretini yine sonlandıramadı. Düşmeme mücadelesi veren Yılport Samsunspor’u ağırlayacak olan Mavi-Lacivertliler, tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu.  Ligideki 3 maçlık beraberlik serisine son verip yeni bir seri başlatmak isteyen Adana Demirspor’da Teknik direktör Patrick Kluivert de çok iddialı. Kluivert ilk devrede kalan 6 maçta futbolcularından kayıp istemezken, tarihi bir seriye imza atmaları konusunda takımını motive etmeye çalışıyor.

Kayserispor karşısına 4 eksikle çıkan Adana Demirspor, Balotelli dışında Stambouli, Svensson ve Belhanda’nın dönmesiyle Samsunspor k arşısına tam kadroya yakın çıkacak. Kluivert de oyuncularından ilk devreyi üst sıralarda bitirmek için Samsunspor maçını hedef gösterdi. Başarılı teknik adam, “Samsunspor engelini kayıpsız geçip,Galatasaray karşısına moralli çıkmalıyız. Kalan 6 maçı da kazanacak gücümüz var. Büyük hedeflere ulaşmak istiyorsak, elimizden gelenin fazlasını yapıp tarihi bir sezona imza atalım” sözleriyle takımını zorlu maça hazırlıyor. Mavi-Lacivertliler, sahasında 6 galibiyet alırken, sadece Fenerbahçe ile berabere kaldı. Adana Demirspor’un bugün oynayacağı Yılport Samsunspor maçının biletlerine yoğun ilgi gösteriliyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor