Şimşek galibiyete alıştı: 0-2

STAD: Necmi Kadıoğlu

HAKEMLER: Yiğit Arslan (**), Hüsnü Emre Çelimli (**), Sezgin Çınar (**)

İSTANBULSPOR: Muhammed Alperen Uysal (*), Wellington Ferreira Nasci (*), Oğuzhan Berber (*), Patric Etoga Atchom (*), Tuncer Duhan Aksu (*), Eslem Öztürk (*) (Dk.85 Berkay Görmez ?), Ali Dere (*) (Dk.82 Kagan Miray Bagis *) Muhammed Enes Durmuş (*) (Dk.72 Oğuzhan Akgün *), Onur Ergün (*), Aldin Cajic (*), Pape Alioune Diouf (*)

ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş Yurt (***), Tayyib Talha Sanuç (***), Adil Demirbağ (***), Emre Nefiz (***), Joher Khadim Rassoul (***), Hamidou Traore (***), Jakub Kosecki (**) (Dk.44 Mustapha Carayol ***), Volkan Şen (***) (Dk.73 Berk Yıldız **), Sinan Kurt (***), Aias Aosman (***), Oleksandr Gladkly (***) (Dk.86 Samed Kaya *)

GOLLER: Dk.17 Oleksandr Gladkly, Dk.33 Talha Sanuç

SARI KARTLAR: Patrick Etoga Atchom, Eslem Öztürk, Onur Ergün  (İstanbulspor), Kurtuluş Yurt, Mustapha Carayol, Aias Aosman (Adana Demirspor)

Adana Demirspor, mutlak galibiyet için gittiği İstanbul’da İstanbulspor karşısında üstün bir oyun oynayarak sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Mavi-Lacivertli ekip ilk kez 2 maç üst üste kazanmış oldu. Bu galibiyetle de puanını 24’e çıkartarak 8.sıraya yerleşti ve devre arasına mutlu girmiş oldular.

Maça hızlı başlayan taraf Adana Demirspor oldu. Mavi-Lacivertli ekip, 17.dakikada 1-0 öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Aias Aosman’ın pasını çok iyi değerlendiren Oleksandr Gladkly düzgün bir vuruşlu topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da daha istekli ve arzulu gözüken Adana Demirspor, Volkan Şen ile ikinci gole çok yaklaştı.  26.dakikada gelişen Adana Demirspor atağı ofsayt gerekçesiyle kesildi. Mavi-Lacivertli ekip, 29.dakikada Volkan Şen ile gole çok yaklaşsa da savunma buna izin vermedi.

Adana Demirspor 33.dakikada serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest atışta topla buluşan Tayyib Talha Sanuç takımını rahatlatan golü filelerle buluştu: 2-0.

Bu dakikadan sonra Adana Demirspor’un skoru arttırmak, İstanbulspor’un ise devre arasına 1 gol atarak girmek istemesi sonucu değiştirmeye yetmedi ve ilk yarı 2-0 Adana Demirspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf ise ev sahibi İstanbulspor olsa da Adana Demirspor, kontraataklarla gol aradı.

72.dakikada ev sahibi ekipten Muhammed Enesm Durmuş’un yerine Oğuzhan Akgün oyuna girdi.

73.dakikada Adana Demirspor’da Volkan Şen oyundan çıkarken yerine Berk Yıldız dahil oldu.

82.dakikada İstanbulspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Ali Dere’nin yerine Kagan Miray Bagis oyuna girdi.

Ev sahibi ekip 85.dakikada son oyuncu değişikliğine gitti. Oyundan Eslem Öztürk çıkarken, Berkay görmez oyuna dahil oldu.

Adana Demirspor’da 86.dakikada son değişikliğini ilk golü atan Oleksandr Gladkly’nin yerine Samed Kaya’yı oyuna alarak yaptı.

Hakemin oyuna 5 dakika eklemesinin ardından uzatma dakikalarında her iki ekibin de sonucu değiştirecek golü bulamadı ve maçta ilk yarıda Adana Demirspor’un attığı 2 golle 2-0 sona erdi. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor