ŞİMŞEK GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Adana Demirspor, bugün saat 19.00’da deplasmanda oynayacağı Yılport Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak uçakla Samsun’a giderek kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Maçın hakemi Koray Gençerler olurken, yardımcılıklarını Cem Özbay ve Ali Can Alp yaparken, Şevket Teker de dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Mavi-Lacivertli futbolcuların son antrenmanda oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Samet Aybaba, hafta başından beri futbolcularına bu maçın önemini anlattığını belirterek, “Artık herşey bitti sözü sahadaki futbolcular söyleyecek. Hafta başından beri belirttiğim gibi Samsunspor’u yenersek ligi yeniden başlatırız. Bu motivasyonu Samsun’dan galibiyet ile dönersek çok daha farklı yerle taşırız demiştim. Şimdi bunu başarmanın zamanı geldi. Tek düşüncemiz galibiyet, başka bir sonuc bize yaramaz. Çünkü rakibimizle aramızdaki puan farkı şu an sekiz. Puan kaybetmemiz neticesinde geride kalan 9 haftanın daha zorlu geçecegini ve rakiplerimizin çok puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Onun için oradan mutlak galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Diğer taraftan Bandırmaspor maçında attığı golle şansızlığını kırdığına inandığını söyleyen golcü futbolcu Mehmet Akyüz, “6-7 haftadır üzerimde uğursuzluk mu beceriksizlik mi bilmiyorum ama birşeyler vardı. Bandırma maçında Dibba’ya çok teşekkür ediyorum, al da at dedi. İnşallah üzerimdeki şansızlığı kırmışımdır. Samsun maçında da devam ederim gollerime. Gol atamamak üzerimde baskı oluşturdu. İşimiz bu baskı da olmaması lazım am asahaya yansıdı. Atacağım gollere ve paslara yansıdı. Bu gol üzerimdeki yükü bir nebze olsun kaldırdı. Samet hoca ile Beşiktaş’ta da beraber çalıştık. Hocamızla birlikte alacağımız galibiyetlerle daha iyi olacağız. Ezeh ve Rangel ile birlikte forvette bir yarış içerisindeyiz. Kim iyiyse o oynasın ve galibiyetleri alalım” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor