ŞİMŞEK GALİBİYETE ŞARTLANDI

Adana Demirspor, yarın saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Mavi-Lacivertliler, geçen haftaki Ankara Keçiörengücü maçını unuttuklarını şimdi tek hedeflerinin Akhisarspor maçını kazanarak tekrar camianın güvenini kazanmak istediklerini söyledi. Önceki akşam yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve moralli oldukları gözlendi. Adana Demirspor’da sakat futbolcuların da takımla birlikte çalışmaya başlaması teknik heyeti sevindirdi. Teknik Direktör Ümit Özat, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Geçen haftaki Ankara Keçiörengücü maçını unuttuk. Şimdi önümüzde Akhisarspor maçı var. Rakibimizin son haftalardaki kötü gidişi bizi yanıltmasın. Geçmişi köklü ve başarılarla dolu bir ekip. Bir ara biz de böyle kötü günler yaşamaştık. Onun için rakibimizi küçümsemiyoruz. Onların gücünün bilincindeyiz ve ona göre önlemlerimizi aldık. Akhisarspor’u yenerek tekrar yükselişe geçip camiamızı sevindirmek istiyoruz. Bizden beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyoruz ve inşallah sezon sonunda bunu başarıp taraftarlarımızın beklentisine cevap vermek istiyoruz” dedi.

ŞEN: CAMİAMIZI SEVİNDİRECEĞİZ

Adana Demirspor’un başarılı futbolcusu ve kaptanı Volkan Şen, “Gerçekten son hafta aldığımız mağlubiyet bizlere yakışmadı. Takım olarak o maçın üzüntüsünü uzun süre üzerimizden atamadık. Ancak böyle maçlar olacak. Tek temennimiz bu böylerin fazla olmaması ve camiamızın bizi yalnız bırakmaması. Şimdi önümüzdeki Akhisarspor maçına arkadaşlarımızla birlikte çok iyi hazırlandık. Arkadaşlarımla artık puan kaybına tahammülümüz olmadığını ilk yarının son 6 maçında en iyi şekilde mücadele ederek az kayıpla ilk yarıyı bitirmek istiyoruz ve ligin ikinci yarısına daha iyi girmek istiyoruz” diye konuştu.

CEZALAR BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu PFDK’ya sevk edilen Adana Demirspor’a verilen cezalar belli oldu. TFF sitesinde yer alan haberlere göre: “Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 03.12.2020 tarih ve 26 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

Adana Demirspor Kulübü’nün, 29.11.2020 tarihinde oynanan Ankara Keçiörengücü-Adana Demirspor TFF 1.Lig müsabakasında, protokol tribününde yer alan mensuplarının sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Adana Demirspor Kulübü sporcusu Anıl Karaer’in, top toplayıcıya yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 13.000 TL para cezası ile cezalandırılasına,

Adana Demirspor Kulübü Teknik Sorumlusu Ümit Özat’ın, sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına” ifadelerine yer verildi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor