ŞİMŞEK GÖZÜNÜ TRABZON’A ÇEVİRDİ

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda zayıf rakibi Serik Belediyespor karşısında hiç zorlanmadan galip gelerek tur atladı. Mavi-Lacivertliler bu maçın ardından gözünü hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçına çevirdi.

Adana Demirspor, ligin 15.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak.  Trabzonspor-Adana Demirspor karşılaşması 4 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak. Adana Demirspor, geçen hafta kendi evinde Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalırken, Trabzonspor ise deplasmanda Karagümrük’ü 2-0’lık skorla yenmişti.

Adana Demirspor’un genç oyuncusu Yunus Akgün, Serik Belediyespor maçında müthiş bir gole imza attı. Bu sezon oynadığı 13 maçta 4 gole katık sağlayan Yunus Akgün’ün bu formu teknik heyeti memnun etti. Mavi-Lacivertlilerde, yedek futbolcuların Serik Belediyespor karşısında göstermiş olduğu performansta Teknik Direktör Vincenzo Montella’yı umutlandırdı. Özellikle sezon başında Altınordu’dan büyük umutlarla transfer edilen Metehan Mimaroğlu attığı golle de sessizliğini bozdu. Diğer taraftan Birkir Bjarnason da 2 gol atarak teknik direktörünün gözüne girdi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor