Şimşek gözünü yukarıya dikti

Adana Demirspor, geçen Cumartesi günü seyircisiz oynadığı maçta Altınordu’yu Volkan Şen, Hasan Kılıç ve Mehmet Akyüz’ün iki golü 4-2 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Son 8 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Mavi-Lacivertlilerde bugün deplasmanda oynanacak Menemenspor maçından da galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Altınordu maçında sarı kart gören Semih Güler cezalı duruma düştü ve bugün oynanacak Menemenspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Öte yandan Adana Demirspor’da 8 isim kart sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartı bulunan Aosman, Mehmet Uslu, Sinan Kurt, Vedat Bora, Pa Dibba, Erkan Zengin, Hasan Kılıç ve kaleci Kurtuluş, Menemenspor maçında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri durumunda hafta sonu oynanacak Hataysopr karşılaşmasında cezalı duruma düşececkler. Kaleci Muhammed Şengezer, Altınordu karşısında 78.dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. 23 yaşındaki oyuncunun sakatlık durumu ile ilgili Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada, futbolcunun durumunun iyi olduğunu belirtti.

Teknik Direktör Uğur Tütüneker, “Hafta sonu oynadığımız maçın ilk yarısı başka ikinci yarısı başka oldu. İlk yarıda oynadığımız oyundan çok memnunum, ikinci yarı ise oyundan ise memnun değilim, ama yine de galip geldiğimiz için mutluyum. Altınordu karşısındaki yaptığımız hataları Menemenspor karşısında yapmamız gerekir. Menemenspor’da bu hataları affetmeyecek futbolcular var, oyunumuzu ona göre oynamamız ve skoru bulduğumuz takdirde onu korumak için daha iyi motive olmamız lazım” diye konuştu. Bu arada Menemenspor-Adana Demirspor maçını Ankara bölgesi hakemlerinden Erkan Özdamar yönetecek. Erkan Özdamar’ın yardımcılıklarını Soner Maraş ve Anıl Usta yaparken, karşılaşmanın 4.hakemi de Onur Bingöl oldu.(HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor