Şimşek ikide iki yaptı

Adana Demirspor, yeni sezon öncesi yaptığı iki hazırlık maçını da kazanarak ilerisi için ümit verdi.

Adana Demirspor  Bolu kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Romanya 1.lig takımlarından Concordia Chiajna takımını 80.dakikada Mehmet Kaan Türkmen’in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Mavi lacivertli takım karşılaşmaya Kurtuluş, Süleyman Koç, Adil, Semih, Mehmet Uslu,Traore,Nermin Hodzic,Vedat Bora,Carayol ve Gladky 11’i ile başladı.

İkinci yarıda oyuna Çağlar, Emre Uğur, Batuhan İşçiler, Tayyip, Orhan Taşdelen, Tevfik Altındağ, Emre Nefiz, Hakan Bilgiç, Erdal , Mustafa Yılmaz ve Mehmet Kaan Türkmen dahil oldu.

Maçın tek golünü  80.dakikada kinci yarıda oyuna giren o Mehmet Kaan Türkmen attı.

Adana Demirspor Teknik Direktör Ümit Özat, “Bu hazırlık maçında futbolcularımın ilk performanslarını görmüş oldum. Skordan çok futbolcuların göstereceği mücadele gücü beni ilgilendiriyor. İleride yapacağımız hazırlık maçlarıyla eksikliklerimizi görüp lige en iyi şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Adana Demirspor  Bolu kampında oynadığı ikinci hazırlık maçında TPFD(Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği) karmasını 60.dakikada Mehmet Kaan Türkmen ve 70.Dakikada Boubacar Traore’nin golleri ile 2-1 Mağlup etti.TPFD karmasının tek golünü ise 54.Dakikada Sami attı.

Mavi lacivertli takım karşılaşmaya Kalede Flip, savunmada Tayyip, Mitroviç, Emre Uğur, Orhan Taşdelen Orta sahada Erkam, Haidarai, Levent, Legear, Djemusa ve Boubacar Traore 11’ile başladı.

İkinci yarıda oyuna Baatuhan İşciler, Mustafa Yılmaz, Mehmet Kaan Türkmen, Barış Turan, Emre Nefiz dahil oldu.Maç öncesinde Milli takımdan iki eski takım arkadaşı Ümit Özat ve Ergün Pembe birbirleri ile sohbet ettiler.

(HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor