ŞİMŞEK, KÖTÜ SERİYİ BOZMAK İSTİYOR

Adana Demirspor, 3 Nisan Çarşamba günü İstanbul’da oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Mavi-Lacivertli futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Trendyol Süper Lig’de yeni teknik direktörü Hikmet Karaman yönetiminde çıkışa geçen Mavi-Lacivertliler, milli ara sonrasında Galatasaray’la kıran kırana bir şampiyonluk yarışı yapan Fenerbahçe’ye konuk olacak. Süper Lig’de 3 maçtır bileği bükülmeyen Adana Demirspor, ara transferde gelen oyuncularla birlikte yeni bir hava yakalalarken, takımda oyuna sonradan dahil olan futbolcuların da skorda etkili olmaya başlaması teknik heyetin elini güçlendiriyor. Mavi-Lacivertliler’in bu sezonki tek eksiği ise ligde deplasmanda galibiyet alamaması. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig-‘de bugüne kadar 15 deplasman maçına çıktı. Bunlardan 9 beraberlik 6 mağlubiyet elde ederken, kötü istatistiği Kadıköy’de bitirmeyi amaçlıyor.

Adana Demirspor’da tüm futbolcuların tek düşüncesi, İstanbul’da Fenerbahçe’yi yenerek 15 maçtır galibiyet hasretine son vermek istiyorlar. Teknik Direktör Hikmet Karaman antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Milli arada çok iyi çalışma ortamı yakaladık. Futbolcularımla birebir olarak önümüzdeki dönemi konuşma fırsatı buldum. Onlar da kötü günleri geride bıraktıklarını şimdi önlerine baktıklarını söylediler. Bunun için de önümüzdeki Fenerbahçe maçı bizim için en önemli maçlarımızdan biri olacak. Rakibimizin gücünü ve futbolcu kalitesini biliyoruz. Biz de iyi bir futbolcu kadrosuna sahibiz. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Önümüzde bir hafta daha zamanımız var, bu zamanı da en iyi şekilde değerlendirerek iyi bir çalışma dönemi geçirdikten sonra İstanbul’a gidip Fenerbahçe’yi yenip dönmek istiyoruz. Bunun için vargücümüzle çalışacağız” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor