Şimşek lidere kilitlendi

Adana Demirspor, Cumartesi günü saat 16.30’da Ankara deplasmanında karşılaşacağı lider Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde çalışmalarını sürdüren futbolcularda moraller yerinde.

Mavi-Lacivertli futbolcular, “Balıkesirspor karşısında istediğimiz futbolu oynamasak da 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bazı maçlar vardır kötü oynarsınız 3 puan alırsınız, bu da böyle maçlardan biriydi. Ama bu hafta bizi daha zorlu bir maç bekliyor. Süper Lig’e çıkmayı garantileyen lider Gençlerbirliği ile Ankara’da karşılaşacağız. Rakibimiz bu maça bizden daha rahat çıkacaklar. Bizim ise kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazanmamızın dışında rakiplerimizden Altınordu veya Gazişehir FK’lerinden birinin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Her ne olursa olsun, biz Gençlerbirliği’ni yenmek için sahaya çıkacağız” dediler.

Teknik Direktör Ümit Özat ise, “Balıkesirspor maçından sonra yaptığım açıklamamda, lig Ramazan Ayı düşünülerek ayarlanmalı dememe rağmen yine saat 16.30’da maça çıkacağız. Her iki takım futbolcuları için zor geçecek bir mücadele olacak. Gençlerbirliği karşısında galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Gazişehir FK, deplasmanda küme düşen Karabükspor ile oynayacak. Buradan 3 puanla dönmesi büyük ihtimal. Diğer rakibimiz Altınordu ise son iki haftadaki performansıyla tekrar play-offun içine girdi. Bu hafta da ligde kalmay bizi yendikten sonra garantileyen Giresunspor ile oynayacak. Bunlar gözönüne alındığında işimizin gerçekten çok zor olduğu gözüküyor. Ama futbolda her şey olabilir, biz de bunu düşünerek öncelikle bizim galip gelmemiz gerekiyor. Daha sonra rakiplerimizin durumuna bakacağız. Ama baştan beri dediğim gibi play-off inancımı hiç kaybetmedim, devam ediyor” dedi. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor