ŞİMŞEK LİGE DÖNDÜ

Adana Demirspor, Türkiye Kupası 3.tur maçında Alanya Kestelspor’u 3-1 yenerek 4.tura çıktı. Mavi-Lacivertliler kupayı unutup hafta sonu deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçına odaklandılar.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Türkiye Kupası’nda tur atladığımız için mutluyum. Bu maçta şans bulamayan diğer futbolcularıma şans verdim ve onlarda bu şanslarını çok iyi değerlendirdiler. Şimdi bu maçı unutup hafta sonu deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor maçına odaklanmamız lazım. Rakibimizle aramızda 2 puanlık bir fark. Yendiğimiz takdirde rakibimizin üstüne çıkmak istiyoruz. Hafta sonuna kadar Adana’da çalışmalarımıza devam edip Cumartesi günü İstanbul’a gitmeyi düşünüyoruz” dedi.

Türkiye Kupası 3.tur maçında rakibini mağlup ederek üst tura yükselen Adana Demirspor’da 5 sezon sonra takıma tekrar  katılan Emre Selen ile birlikte Mehmet Yaylan, Alaattin Hamza Ok ve altyapıdan A takıma yükseltilen Emrecan Uzun ilk kez forma giydiler. Öte yandan Adana Demirspor altyapısında yetişen 16 yaşındaki İzzet Çelik ve 18 yaşındaki Emrecan Uzun da Alanya Kestelspor maçında forma giydi. İzzet Çelik karşılaşmanın 58.dakikasında oyuna dahil olurken, Emrecan Uzun ise 71.dakikada Lanzafame’nin yerine oyuna girdi. Bu arada Alanya Kestelspor maçının 35.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Traore’nin durumu maç günü belli olacak. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor