ŞİMŞEK PUAN İÇİN GİTTİ

Adana Demirspor, ligin 9.haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Mavi-Lacivertli takım ile İstanbul ekibi 8 Kasım Pazar günü Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Adana Demirspor oynadığı maçlarda 4 galibiyet alırken, 3 kez berabere kaldı ve 1 mağlubiyet aldı. İstanbulspor ise 5 galibiyet alırken, 2 kez berabere kaldı ve 1 kez de sahadan mağlup ayrıldı. İstanbulspor 17 puanla ikinci sırada yer alırkan Mavi-Lacivertli ekip 15 puanla 3.sırada yer aldı. Bu arada İstanbulspor-Adana Demirspor maçını Eskişehir bölgesi hakemi Turgut Doman yönetecek. Turgut Doman’ın yardımcılıklarını Cemal Alpay ve Mehmet Şengül yapacak. Turgut Doman Mavi-Lacivertlilerin 2 maçını yönetti. Bu maçlardan Adana Demirspor birinde mağlup ayrılırken, diğerinde ise beraberlikle ayrıldı.

Bu sezon şampiyonluk yoılundaki rakipleri ile oynadığı karşılaşmalarda puan kaybeden Adana Demirspor, 17 puanla 2.sırada bulunan İstanbulspor maçında puan kaybı yaşamak istemiyor. Kendisi gibi bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Altay ve Samsunspor’a puan kaybeden Mavi-Lacivertliler, sezona iyi bir giriş yapan İstanbulspor deplasmanına 3 puan için gidecek. Altay’a deplasmanda 1-0’lık skorla kaybeden Adana Demirspor, kendi evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Her iki maçta da defansif bir oyun anlayışı benimseyen Teknik Direktör Ümit Özat’ın İstanbulspor maçına nasıl bir 11’le çıkacağı merak ediliyor. Geride kalan 8 haftada 9 puan kaybeden Mavi-Lacivertliler 15 puanla 3.sırada bulunuyor. Adana Demirspor’un kupadaki rakibi de Afjet Afyonspor oldu. 4.turda maçlar 24, 25 ve 26 Kasım’da oynanacak. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor