Şimşek start verdi

Adana Demirspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’nın Belek ilçesinde start verdi. 12 Ocak tarihine kadar hazırlıklarını Belek’te sürdürecek olan Adana Demirspor, 11 Ocak’ta Galatasaray ile hazırlık maçı oynayacak.

Mavi-Lacivertli ekip ilk yarıda istikrarsız görüntünün ikinci yarıda yaşanmaması için büyük çaba içerisinde olacakları ve istedikleri hedefe ulaşmak istediklerini söylediler. İlk yarının son maçında deplasmanda alınan İstanbulspor galibiyetiyle araya mutlu giren Adana Demirspor’da şimdi tek hedef ikinci yarıda. 5 günlük dinlenmenin ardından bugün Belek’te çalışmaya başlayacak olan sporcular da ikinci yarıda daha iyi performans göstereceklerini belirterek, “İlk yarıda kendimizden beklenmedik şekilde kötü sonuçlar aldık. İstediğimiz sonuçları alabilseydik şimdi daha iyi yerlerde olurduk. İkinci yarıda taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimiz sonucu alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” dediler.

3 İSİMLE YOLLAR AYRILIYOR

Adana Demirspor’da devre arası transfer döneminde Erkan Zengin ve Hasan Kılıç’ı kadrosuna kattıktan sonra 3 isimle yolların ayrılacağı belirtildi. Teknik Direktör Uğur Tütüneker’in Levent Ayçiçek, Erdal Öztürk ve Emrullah Şalk’ı kadroda düşünmediği ve yönetime bildirdiği öğrenildi. Yönetimin 3 oyuncuya kendilerine kulüp bulmalarını ilettiği belirtildi.

Sezon başında Gençlerbirliği’nden transfer edilen kaleci Emrullah, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 6 maçta görev aldı. Geçen sezonun devre arasında kadroya katılan Levent Ayçiçek, 23 maçta görev alırken 2 gol kaydetti. Yine geçen sezon Kayserispor‘dan kiralanan ve bu sezon sözleşme imzalanan Erdal Öztürk ise 36 karşılaşmada forma giydi ve 2 gol kaydetti. 3 oyuncunun da 31 Mayıs 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.  (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor