Şimşek taraftarıyla buluşuyor

HABER: Murat ÖZKARDEŞ

Adana Demirspor, bir ay aradan sonra bugün tekrar taraftarıyla biraraya geliyor. İkinci yarının ilk maçı olan Karabükspor ile bugün saat 19.00’da Fatih Terim 5 Ocak Stadı’nda karşılaşacak olan Mavi-Lacivertlilerde tek hedef galibiyet. Adana Demirspor-Kardemir Karabükspor maçını Alper Çetin yönetecek.

‘RAKİBİ KÜÇÜMSEMEYECEĞİZ’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Kamp süreci çok iyi geçti. Ligin  zayıf rakiplerinden Karabükspor ile oynayacağız. Futbolcularımı rakiplerini küçük görmemeleri konusunda uyardım. Maçın başından sonuna kadar aynı ciddiyetle mücadele etmelerini söyledim. Taraftarlarımızın da ligin bu ilk maçında bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyor ve ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaparak girmek istiyoruz” dedi.

ANDERSON: BİTMEDİ DEVAMI GELİYOR

15 kilo verip ikinci yarıya hazır duruma gelen Adana Demirspor’un dünyaca ünlü yıldızı Anderson, “Adana gibi mutfağı geniş bir yerde bu kadar kilo vermek kolay değil. Bu şehre iz bırakmaya geldim. Hep birlikte bu takımı layık olduğuğ Süper Lig’e taşıyacağız” dedi.

Dile kolay tam 9 yıl Manchester Limited forması giydi. 4 Premier Lig kazandı, 3 Şampiyonlar Ligi finalinin 1’inde kupa kaldırdı. Sakatlıklar yakasını bırakmadı, düşüşler yaşadı, hatta 6 ay futbola ara bile verdi.Adana Demirspor’la futbola geri döndü. Ama 15 kilo fazlasıyla.. Geldiği günden bu yana performansından çok kilosu konuşuldu ama Antalya’da tüm fazlasını atmış, eskisinden bile daha fit bir Anderson görüldü.

RASSOUL İMZA ATTI

Adana Demirspor, Belçika’nın  Lokeren takımında forma giyen Joher Khadim Rassoul’u transfer etti. 23 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu, 2015’ten bu yana Lokeren forması giyiyordu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor