ŞİMŞEK TELAFİ PEŞİNDE

Pazartesi günü 5 Ocak Stadı’nda oynanan karşılaşmada Boluspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, ligin 3.haftasında Pazar günü saat 16.30’da deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak. Maçı TRT Spor ve Bein Max 1’den canlı izleyebilirsiniz.

Geçen sezon Ankara’da oynanan karşılaşmada rakibini 3-2 mağlup eden Adana Demirspor, kenid evinde 10 kişi kaldığı maçta 2-1’lik skorla kazanmasını bilmişti. Zorlu karşılaşma 27 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda Bursaspor’u 3-1 ile geçen Mavi-Lacivertliler, iknici haftada Boluspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı ve 4 puan topladı. Ankaraspor ise 2 haftada 1 galibiyet alarak 3 puan topladı.

Öte yandan Boluspor maçının faturası teknik direktör Ümit Özat’a kesildi. Özellikle ilk yarıda çok iyi performans sergileyen Mehmet Akyüz’ün oyundan alınması büyük tepki topladı. Geçen hafta 2 gol atan golcü futbolcunun Boluspor karşısında ikinci yarıda oyundan alınmasından sonra Mavi-Lacivertliler’in Boluspor ceza alanı içinde ve civarında etkili olamadı ve 2 puan kaybetmişti.

Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak. Pazar günü saat 16.30’da Ankara Asaş Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Kutluhan bilgiç yönetecek. Kutluhan Bilgiç’in yardımcılıklarını ise Gökmen Baltacı ve Deniz Turgut yaparken, karşılaşmanın 4.hakemi de Ömer Faruk Gültekin olarak belirlendi. (HABER: MURAT ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor