Şimşek telafi peşinde

HABER: Uğur BAŞARAN
Adana Demirspor, bugün  saat 16.00’da Fatih Terim 5 Ocak Stadyumu’nda oynayacağı ligin iddialı ekiplerinden Gazişehir FK maçının hazırlıklarını tamamladı.

FUTBOLCULAR KENETLENDİ

Mavi-Lacivertli futbolcular hafta başından bu yana bu maça sıkı bir şekilde hazırlanarak geçen hafta Denizlispor karşısında alınan farklı mağlubiyeti telafi etme peşindeler.  Hafta içerisinde kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular yemekte bir araya gelerek birlik mesajı verdiler. Futbolcuların hafta içerisindeki antrenmanlarda gösterdikleri performans ve hırsları teknik heyeti mutlu etti. Yeni transfer Oleksandr Gladky’in de takımla birlikte çalışmalara katılması taraftarlarda heyecan yarattı. Demirsporlu futbolcular, “Denizlispor karşısında aldığımız mağlubiyet bize yakışmadı. Bugün Gazişehir FK karşısında elimizden gelen tüm çabayı sahaya yansıtarak maçtan 3 puanla ayrılıp taraftarlarımızı etmek istiyoruz” dediler.

VURAL’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bugünkü maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Rakibimizin gücünü ve kalitesini biliyoruz. Biz de yaptığımız transferlerle çok iyi bir takım oluşturduk. Geçen hafta Denizlispor karşısında aldığımız mağlubiyetle taraftarlarımızı üzdük. Büyük fedakarlık yaparak her zaman bizlerin yanında olan başkanımız ve taraftarlarımıza söz veriyoruz ki, Gazişehir FK karşısında galip gelerek bu durumu telafi etmek ve vargücümüzle başarı için çalışacağız. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz bugünkü maçta da bizleri yalnız bırakmasınlar ve desteklerini 90 dakika boyunca sürdürsünler” dedi. Öte yandan bugünkü maçı Ali Şansalan yönetecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor