Şimşek topbaşı yapıyor

Adana Demirspor’da, Menemenspor yenilgisinin ardından milli maç nedeniyle verilen 3 günlük tatil bugün sona eriyor ve futbolcular topbaşı yapıyor. Mavi-Lacivertli ekip, ligin 8.haftasında 19 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Hatayspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Uğur Tütüneker, milli arada forma şansı bulamayan ve sakatlıktan çıkacak oyuncuların performansını yükseltmeye çalışacak. Uzun bir sakatlık döneminin ardından takımda yer bulan Kosecki, Traore ve Carayol gibi oyuncularla ve Stokes’un bu dönemde iyi hazırlanması bekleniyor.

ZORLU HAFTALAR BEKLİYOR

Kendi saha ve seyircisi önünde Menemenspor’dan umulmadık bir yenilgi alan Adana Demirspor’u önümüzdeki haftalarda zorlu karşılaşmalar bekliyor. İlk olarak 19 Ekim günü deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak olan Mavi-Lacivertli ekip, daha sonra sırası ile kendi sahasında Karagümrük ve deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak.

YABANCILAR HAZIRLANACAK

Adana Demrispor milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor. Sakatlıkları nedeniyle uzun zamandır takımdan ayrı kalan Traore, Resul, Kosecki gibi oyuncuların iyileşmesi ve Aosman, Leagar ve Stokes gibi oyuncuların da form tutması bekleniyor. Özellikle gol yollarında çekilen sıkıntıların forvet oynayan yabancı oyuncuların takıma girmesi ile giderilmesi bekleniyor. 10 günlük çalışma prorgamının ardından Uğur hoca tarafından özel bir ilgi ile takıma girmeye çalışacak futbolculardan, zorlu haftalarda taraftarların beklentisi oldukça fazla gözüküyor. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor