Şimşek yıkıldı: 1-0

STAD: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Turgut Doman (*), Oğuz Terzi (*), Soner Maraş (*)

GİRESUNSPOR: Andirona (**), Uğur (**), Ahmet Kesim (**), Numan (**),Muhammet Bayır (**), Ahmet İlhan (**), (Dk.85 Özgür Can ?), Tanase (*) (Dk.16 Del Valle **), Landel (**), Bekir (**), Renan (**), Rusescu *** (Dk.78 Mehmet Taş *)

ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş (**), Emre (**), Semih (**), Adil (**), Rassoul (**), Kosecki (**) (Dk.69 Levent ), Vedat Bora (Dk. 46 Gladkyy ), Sinan (**), Dk.77 Ajas Aosman ?), Hamidou (**), Berk (**), Samet (**)

GOL: Dk.19 Rusescu (Giresunspor)

SARI KARTLAR: Landel, Del Valle,. Uğur Akdemir (Giresunspor), Gladkyy (Adana Demirspor)

Geçen hafta deplasmanda Osmanlıspor’u yendikten sonra tekrar umutlanan Adana Demirspor, dün karşılaştığı Giresunspor karşısında kötü zeminde, kötü futbol oynayarak sahadan 1-0 mağlup ayrılarak yine hayal kırıklığı yarattı. Bu sonuçla Adana Demirspor 15 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Mavi-Lacivertli ekip kendi sahasında BB Erzurumspor ile karşılaşacak.

Giresunspor ile Adana Demirspor arasnıda oynanan maçta aşırı yağmur nedeniyle futbolcular birbirinden çok suyla mücadele etmek zorunda kaldılar. Su deryasına dönüşen sahada ayakta kalmak bile mümkün değilken futbolcular 90 dakika boyunca ekstra performans sergilemek zorunda kaldı.

Adana Demirspor deplasmanda Giresunspor ile karşılaşırken maça zemin ve hakem damgasını vurdu.

Sağanak yağmur altında ve su birikintilerinin oluştuğu zeminde oynanan karşılaşmaya bir de hakem Turgut Doman’ın kötü yönetimi de eklendi. Mavi-Lacivertli futbolcuların kullandığı taç atışları hatalı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. Giresunsporlu oyuncular 2 kez saha çizgisinin içerisinden taç kullanmasına devam diyen hakem Doman, 53.dakikada Gladkyy’nin Ahmet İlhan ile girdiği pozisyonda da herhangi bir temas olmamasına rağmen Ukraynalı oyuncuya sarı kart verdi.

Hakem Turgut Doman, 58.dakikada Kosecki’nin ortasında ceza alanında Giresunspor defansının Gladkyy’e vurmasına ise devam dedi. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor