ŞİMŞEK’E GALİBİYET ŞART

Play-Off yarı final ilk maçında Bursaspor’la deplasmanda golsöz berabere kalan Adana Demirspor, sahasında 26 Temmuz Pazar akşamı saat 21.00’de oynayacağı rövanş karşılaşmasında alacağı galibiyetle adını finale yazdırmayı hedefliyor.

Ligi 3.sırada bitiren Adana Demirspor ile 6.sırada tamamlayan Bursaspor arasındaki play-off yarı final ilk maçının golsüz tamamlanmasından sonra şimdi gözler Adana’da oynanacak maça çevrildi. En son 1994-1995 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden Mavi-Lacivertliler, çeyrek asırlık süreçte 5.kez kaldığı play-off’ta bu defa mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Adana Demirspor, Pazar günü sahasında yarı final rövanş maçında karşılaşacağı Bursaspor’u mağlup ederek adını finale yazdıran taraf olmak istiyor.

HEDEF GALİBİYET

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Bursa’ya galibiyet için gittik, golsüz beraber kaldığımız için üzgünüm. Güzel bir maçtı. Dengeli bir karşılaşma oldu. Her iki tarafın da pozisyonları vardı ancak maç 0-0 berabere bitti. Gollü beraberlik olsa daha avantajlı olurduk. Gol pozisyonlarına da girdik ancak sonuçlandıramadık. Final biletini elde etmek için Bursaspor’a karşı Adana’da galibiyet almak istiyoruz, inşallah başarırız, hedefimiuz bu yönde. İnşallah bu maçtan sonra da finalde de Akhisarspor-Fatih Karagümrük galibiyetiyle karşılaşıp ordan Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyıorum” dedi. Öte yandan Adana Demirspor-Bursaspor maçının hakemi belil oldu. Buna göre maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ile Serkan Çimen, dördüncü hakemliği ise Efe Tanrıverdi yapacak. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor