ŞİMŞEK’İN KUPADAKİ RAKİBİ AFJET AFYONSPOR

TFF 1.Lig’de 9 haftada 18 puan toplayan ve maç eksiği ile 2.sırada bulunan Adana Demirspor, Türkiye Kupası 4.turda Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. Mavi-Lacivertli takım Türkiye Kupası 3.tur maçnıda 3.Lig takımlarından Alanya Kestelspor’u 3-1’lik skorla mağlup etit ve 4.tur maçında Afjet Afyonspor ile eşleşti.

Mavi-Lacivertliler, Afyon e kibi ile yarın karşı karşıya gelecek. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Teknik Direktör Ümit Özat’ın Afyonspor karşısında Covid-19’a yakalanan ve maç eksiği olan oyunculara görev vermesi bekleniyor. Karşılaşmayı Trabzon bölgesi klasman hakemlerinden Alpaslan Şen yönetecek. Şen’in yardımcılıklarını ise Kerem  Yükünç ve Yakup Bulut Yapacak.

ÖZAT: KAZANMAK ÖNEMLİYDİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Maalesef tam takım çalışamıyoruz. Eskişehir karşısında 10 eksiğimiz vardı, kazanmak önemliydi. Eskişehirspor’u göstermiş oldukları oyundan dolayı tebrik ediyorum. Eskişehirspor camiasının oyuncularını takdir ediyorum, böyle bir maçı geriden gelip, özellikle ikinci yarı kısa sürede çevirmek önemliydi. Şimdi önümüzdeki kupa maçına bakacağız” dedi.

ZUBAS TAKIMI AYAKTA TUTTU

Adana Demirspor’un kendi sahasında Eskişehiirspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla geçerken, tecrübeli kalecisi Emilijus Zubas da kalesinde panterleşti. Eskişehirspor’un Zubas’ın koruduğu kaleye gol için yüklendiği ataklarda tecrübeli kaleci gole izin vermedi. Zubas, Eskişehirspor ataklarında özellikle duran toplarda kalesini gole kapatırken takımını da ayakta tuttu. Zubas, görev yaptığı 9 maçta kalesinde 8 gol yedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor