ŞİMŞEK’İN RAKİBİ BURSASPOR

Adana Demirspor, geçen Cumartesi günü kendi sahasında İstanbulspor’u 3-0 yenmesine rağmen, rakibi BB Erzurumspor’un da evinde Ümraniyespor’u 4-1 yenerek süper lige direk çıkmasından sonra play-off mücadelesi verecek. Mavi-Lacivertliler’in play-offtaki rakibi ise ligi 6.sırada tamamlayan Bursaspor oldu.

Adana Demirspor, ilk maçını Bursaspor’un evinde 22 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00’de oynarken, rövanşı ise 26 Temmuz Pazar günü yine saat 21.00’de oynayacak.  Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Evet iyisiyle kötüsüyle ligi bitirdik. Hatayspor ve Erzurumspor’u kutluyorum. Adana Demirspor’un kaderi play-offlarla devam etmek. Olsun zor yola da varız. Allah nasip ederse üçüncü takım olarak çıkmak istiyoruz (inşallah). Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar maç sonu basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Kazandığımız için mutluyuz. Gönül isterdi ki burada şampiyon olarak röportaj yapsaydık. BB Erzurumspor takımını Süper Lig’e çıktığı için tebirk ediyorum. İkinci yarı 38 puan toplayan bir Adana Demirspor var. Son 7 maçın 6’sını kazanmış, özellikle BB Erzurumspor’u deplasmanda yenmiş bir takımız. İçerideki bir Altay beraberliği bizim kaderimizi belirledi. Şu an play-offtayız. Biz amacımızdan ihç vazgçmedik, vazgeçmiş değiliz. Başkanımızın tabiriyle Süper Lig’e öyle çıkamadık ama play-offtan çıkacağız” diye konuştu.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği statüde, play-off maçlarında VAR uygulanacağı belirtiliyor. 22 ve 26 Temmuz tarihlerinde oynanacak Play-Off yarı finalleri ile 30 Temmuz’da yapılacak Play-Off finalinde Video Yardımcı Hakem Sistemi kullanılacak. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor