ŞİMŞEK’İN RAKİBİ TRABZONSPOR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Hatay’ın Belen ilçesindeki depremzede çocukları sevindirirken, Mavi-Lacivertli takımda bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Hatay’ın Belen ilçesinde Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hatay Valiliği tarafından desteklenen Hatay Konteyner Kent Futbol Takımı için Adana Demirspor Store ürünleri gönderdi. Başkan Murat Sancak’ın göndermiş olduğu ürünleri alan çocukların oldukça mutlu oldukları gözlendi. Murat Sancak, “Onları biraz olsun mutlu ettiysek bizim için çok iyi oldu. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valiliği’ne böyle bir etkinlik için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Mavi-Lacivertliler, Trendyol Süper Lig’in 27.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi. Adana Demirspor, Trabzonspor ile 25 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Adana’da oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor 1-0 kazanmıştı.

Teknik Direktör Hikmet  Karaman, antrenmanda futbolcularla tek tek konuşarak Trabzonspor maçının önemine dikkat çekti. Hikmet Karaman, özellikle Nani ile uzun süre sohbet ederek, ondan beklentilerini dile getirdi. Karaman, “Alanyaspor maçından 2-0’dan dönüp 1 puan almak ne kadar önemliyse şimdi onu taçlandırmanın zamanı. Trabzonspor bu ligin kalbur üstü takımlarından biri. Her zaman hedefi olan bir  takım. Bu sezon ilk iki hedeflerinden çok uzaklaştılar. Şimdiki hedefleri ise kupa ve lig üçüncülüğü. Biz de kendimizi rahata kavuşturmak için bir an önce puan veya puanlar almak zorundayız. Güzel bir maç olacağı kanaatindeyim. Futbolcularımın Alanyaspor karşısındaki mücadelesinin aynısını Trabzonspor karşısında da yapmaları halinde oradan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor