ŞİMŞEK’TE AKADEMİYE ÖZGÜR ZENGİN GETİRİLDİ

2000 yılında antrenörlük hayatına Kartalspor’da başlayan ve UEFA PRO LİSANS ve UEFA TUDOR LİSANSI bulunan Özgür Zengin Adana Demirspor futbol akademisinin başına getirilmiştir.

Futbol Akademi Direktörü Özgür Zengin aynı zamanda Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden 1998 yılında mezun olup ve yüksek lisans yaptı. Zengin ayrıca 12 yıllık Kartalspor Futbol Akademi Direktörlüğü sırasında ülkemiz futbolunda birçok profesyonel oyuncunun gelişim sürecinde katkıda bulunmuştur. Özgür Zengin, “Camiamıza layık oyuncular yetiştireceğiz” dedi. Yeni sezonda futbol akademisini yönetecek olan Özgür Zengin, öncelikle kendisine bu fırsatı veren Başkan Murat Sancak’a teşekkür etti.

Vakit geçirmeden çalışmalara başlayacaklarını belirten Zengin, “Altyapı süreci uzun ve meşakkatli bir iştir. Doğru organizasyon ve planlama ile sistemli çalışarak Adana Demirspor camiasına layık olmaya çalışacağım. İlk hedefimiz önce gelecekte Adana Demirspor formasına hizmet eden yetenekli ve kişilikli gençleri takıma kazandırmak, daha sonra da futbol okullarımızda tüm gençlerimize hizmet etmektir” diye konuştu.

MURİÇ KİRALANDI

Adana Demirspor, kaleci sorununu İngiltere’den çözdü. Mavi-Lacivertliler, Manchester City’nin genç kalecisi Arijanet Muriç’i (22) sezon sonuna kadar kiraladı. Bu arada Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ediyor. Mavi-Lacivertliler, sabah ve akşam yaptıkları idmanda çabukluk ve dayanıklılık testlerinden geçtiler. Adana Demirspor’un yeni transferi Babajide David Akintola dün VM Medical Park Florya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Akintola’nın bugün kampa katılarak çalışmalara başlayacağı belirtildi.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor