ŞİMŞEK’TE BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Adana Demirspor’da 10 gün önce 24 futbolcu, 2 antrenör ve 3 kulüp çalışanında test sonuçlarının pozitif çıkmasından sonra dün yapılan ve bugün yapılacak test sonuçları merakla bekleniyor. Şayet 14 kişiden fazla futbolcunun testleri pozitif çıkarsa hafta sonu yapacakları Eskişehir karşılaşması da ertelenme olasılığı var. 11 gündür antrenman yapmayan ve izole olan futbolcuların testleri negatif çıkarsa 1 hafta içinde 3 maç yapacaklar

Mavi-Lacivertlilerde Covit-19 nedeniyle moraller bozuk. 8 Kasım 2020 Pazar günü oynanması gereken Demirspor-İstanbulspor karşılaşması, Adana Demirspor’da, 11 gün önce rutin yapılan testte 24 futbolcu, 2 antrenör ve 3 kulüp çalışanı olmak üzere toplamda 29 kişinin testleri pozitif çıkınca maç ertelenmişti. 11 gündür antrenman yapmayan izole durumda olan futbolcular ve teknik heyet ve personelden bir kısmının dün yapıldığı bir kısmı ise bugün test olacaklar. Şayet futbolcuların 14 kişiden fazlasının testi pozitif çıkarsa hafta sonu karşılaşacakları Eskişehirspor maçı yeniden ertelenecek. Bu nedenle bugünkü test sonuçları kulüp yöneticileri, futbolcular ve diğer görevliler tarafından merakla bekleniyor.

11 gündür antrenman yapmayan Mavi-lacivertli futbolcuları zor bir hafta bekliyor. Şayet testleri negatif çıkarsa 22 Kasım Pazar günü sahalarında Eskişehirspor’u, 25 Kasım Çarşamba günü Türkiye Kupası 4. Turunda Afyonspor ile karşılaşacaklar. 29 Kasım Pazar günü ise deplasmanda Keçiörengücü ile lig maçını oynayacaklar. Başka anlamda bir haftada 3 maç yapacaklar. Şimdi gözler yapılacak test sonuçlarına odaklandı. Bu arada, Süleyman ile Chedjou’nun sakatlıklarının sürdüğünü, büyük olasılıkla 3 maçta da forma giyemeyecekleri öğrenildi. Öte yandan, altyapıda görev yapan 6 antrenörün de testlerinin pozitif çıkması da üzüntüye neden oldu.  Altyapı antrenörleri de bugün test olacaklar. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor