Şimşek’te Eskişehir mesaisi başladı

Adana Demirspor, Spor Toto 1.Lig’in 24. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına önceki gün yaptığı idmanla başladı. Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde Adana Demirspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma harekeleriyle başlayan antrenman; 5’e 2 ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Kosecki, Kaan Kanak ve Vedat Bora katılmadı.

EK KONTENJAN TALEBİ

Öte yandan Adana Demirspor kulübünce yapılan açıklamada, “2 Mart Cumartesi günü oynanacak olan Eskişehirspor karşılaşması için ayrılan deplasman biletleri kısa süre içerisinde bitmiştir. Kulübümüz tarafından yapılan ek kontenjan talebi  stadyumun fiziki durumundan dolayı (güvenlik gerekçesiyle) maalesef reddedilmiştir” denildi.

ÖZAT: ZOR MAÇ OLACAK

Geçen hafta takımının başında yer alamayan Teknik Direktör Ümit Özat da, Eskişehirspor maçına değinerek, “Altınordu karşısında oynadığımız futbol ve 3-0 gibi net skorla galip gelmemiz camia içerisinde mutluluk yarattı. Bu hafta Cumartesi günü oynayacağımız Eskişehirspor maçı oldukça zor geçecek. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla düşme potasının üstüne çıkan rakibimizin bu maça daha sıkı saldıracağını biliyoruz. Biz de çalışmalarımızı ve taktiklerimizi buna göre yapıyoruz. Ben takımıma güveniyorum, bu maçı da alıp Play-Off şansımızı daha da yükseltmek istiyoruz, bunu da yapacak güçteyiz” dedi.

(HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor