ŞİMŞEK’TE HAREKETLİLİK

Adana Demirpor’da hareketlilik yaşanıyor. Mavi-Lacivertliler, Alaattin Hamza Ok’un Menemenspor’a kiralandığı, Mehmet Uslu ile de yollar ayrıldı.

Her iki oyuncu ile ilgi Başkan Murat Sancak, “Orta saha oyuncumuz Alaattin Hamza Ok, Menemenspor’a kiralanmıştır. Kendisine emekleri için teşekkür ederiz. Diğer taraftan Mehmet Uslu’ya da kulüp bulması için izin verilmiştir. Kendisine emekleri için teşekkür ederiz. Adana Demirspor taraftarına nankörlük yakışmaz. İyi kötü kim hizmet etmişse teşekkür etmek yakışır, demekki yarın ben de gitsem arkamdan böyle hoş olmayan sözler söyleyeceksiniz. Üzüyorsunuz bilesiniz. Şu net bilinsinki, adam gibi adamdır Mehmet. O’na saygım ve sevgim devam edecek ama niye başarısız oluyoruz biliyor musunuz? Çok ah almışız o yüzden. Gidenden helallik almak benim fıratımda var. Ben hakkımı helal ediyorum vesselama” ifadelerini kullandı. Mehmet Uslu, geçen sezon Çaykur Rizespor’dan transfer edilmiş, 2 sezonda 37 maçta forma giydi. Alaattin Hamza Ok da, bu sezon 3’ü kupada olmakü zere 4 maçta forma giydi.

Diğer taraftan Adana Demirspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına da ara vermeden devam ediyor. Mavi-Lacivertliler Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde yaptığı antrenmanda oldukça neşeli ve istekli bir performans gösteriyorlar. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, “Ligin son maçında Menemen Belediyespor’u yenerek devreye moralli girmiştik. Şimdi yine kendi evimizde Bursaspor ile oynayacağız. İkinci yarının ilk maçı olan bu müsabakayı da kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor