Şimşek’te hazırlıklar sürüyor

Adana Demirspor’un Bolu’daki kampı devam ediyor. Adana’daki sıcak havalardan ve form tutabilmek amacı ile yaklaşık 3 haftadır Bolu’da devam eden Adana Demirspor’un hazırlık kampı sürüyor. Kondisyon ağırlıklı devam eden kampta sakat oyuncu bulunmuyor. Cüneyt Dumlupınar yönetiminde devam eden çalışmalarda en büyük eksiklik, hazırlık maçı yapacak takım bulunamaması.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar çalışmaların çok iyi gittiğini belirtti. Dumlupınar, “İlk çalışmalarımıza Adana’da başlamıştık. İkinci etap içni 11 Mayıs’ta Bolu’ya geldik ve çalışmalarımıza burada devam ediyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz. Oyuncularımızın performansından oldukça memnunuz. Liglerin oynanmasını istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımların hedeflerinden önce gelen şey, insan sağlığıdır” diye  konuştu.

SANCAK YALNIZ BIRAKMIYOR

Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın takımı yalnız bırakmadığını belirten Cüneyt Dumlupınar, “Başkanımız Murat Sancak bizim için büyük bir güç. Bizmi için farklı bir motivasyon kaynağı. İyi ki başkanımız. Adana Demirspor taraftarı olmak bir yaşam biçimi ve yaşam tarzı. Onlar bizim için çok değerli. Tribünde olsalar da olmasalar da yüreklerinin, kalplerinin her zaman yanımızda olduğunu hissediyoruz. Adana Demirspor camiasına ve başkanımıza bu sezon hak edilen şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz” dedi. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor