Şimşek’te hazırlıklar sürüyor

Adana Demirspor, bugün Adana Demirspor tesislerinde yapacağı antrenman ile Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek.

POTE’DEN GOL BEKLENİYOR

Dünkü antrenmanda futbolcuların oldukça keyifli ve istekli oldukları görüldü. Adana Demirspor’da bugün yine gol yollarında en büyük silahının Pote olacağı biliniyor. Demirsporlu taraftarlar Pote’den yarınki Hatayspor maçından gol ve goller beklediklerini belirterek, “Pote’nin gol atmadığı maçlarda yeniliyoruz. Bugün bu şanssızlığını kıracağına inanıyor ve gol atacağınızı ve takımımızın da galip geleceğine inanıyoruz” dediler

“FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM”

Teknik Direktör Ümit Özat antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, “Geçen hafta iyi oynadığımız ve güzel mücadele ettiğimiz maçtan 2-0 yenik ayrılmamız beni gerçekten üzdü. Yarın oynayacağımız Hatayspor maçını kazanarak taraftarlarımızla barışmak istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kupadaki durumları ve ligdeki durumları bakımıyla çok iyi bir takım olduklarını biliyoruz. Biz de onlar kadar iyiyiz. Hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda futbolcularımın göstermiş olduğu performans beni oldukça memnun etti ve Hatay’dan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

(HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor