ŞİMŞEK’TE HEDEF 3’TE 3

Adana Demirspor, 14.haftatada bugün Yeni Adana Stadı’nda saat 20.00’da Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Mavi-Lacivertliler, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Maçın hakemi Erkan Özdamar olurken, Hakan Karabalcık ve Cemil Tunç yardımcılıklarını yapacak. Furkan Aksuoğlu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ligde 19 puanla 10’uncu sırada bulunan Adana Demirspor, ligde 19.sırada bulunan Kasımpaşa karşısında galibiyet arayacak. Mavi-Lacivertliler, Hatayspor ve Altay maçının ardından Kasımpaşa karşılaşmasını da kayıpsız geçerek galibiyet serisini 3’e çıkarmak istiyor. Adana Demirspor’da, arka adalesindeki sakatlığı nükseden Younes Belhanda ve ülkesindeki tedavisinin ardından kente gelerek rehabilitasyon süreci geçiren Lucas Castro ile kart cezalısı Mario Balotelli, Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek.

Adana Demrispor’un Kasımpaşa karşısında en önemli kozu yine seyircisi olacak. Bu nedenle hafta başında bilet fiyatlarında önemli bir indirime giden Mavi-Lacivertli kulüp karşılaşmada stadın tamamının dolmasını bekliyor. Şu ana kadar biletlerin sadece yarısının satıldığı bilgisine ulaşılırken, son 24 saatte taraftarların kalan biletlere ilgi göstermesi ve bu akşamki karşılaşmada 90 dakika boyunca takımlarını desteklemesi bekleniliyor.

GÖZLER YUNUS AKGÜN’DE OLACAK

Son iki haftada göstermiş olduğu performansı ile Hatayspor ve Altay karşısında gol atarak taçlandıran Yunus Akgün, bugün de Adana Demirspor’un en büyük silahlarından biri olacak. Başarılı futbolcu Akgün, “Son haftalarda göstermiş olduğum performansımın ve hocamın bana olan güvenini Hatayspor ve Altay karşısında attığım gollerle boşa çıkarmadım. Hocamın bana ne zaman görev verirse versin, sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyorum. Hocamızla birlikte iyi bir ivme kazandım. Bu performansını inşallah sezon sonuna kadar devam ettirip bana güvenenleri mahçup etmemeye çalışacağım” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor