Şimşek’te hedef Altınordu

Adana Demirspor deplasmanda oynadıkları Bursaspor maçında hakem Koray Gençerler’in yanlı kararları ile 2-1 mağlup oldukları maçı unutup bu hafta sonu oynayacakları Altınordu’na kilitlendi.

6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Mavi-Lacivertliler, Bursa’da yenilgiyle tanıştı. Bu haft sonu oynayacakları Altınordu maçında seyircisinden yoksun maça çıkacaklar. Ligin ilk devresinde İzmir’de oynanan karşılaşmada Adana Demirspor 2-0’lık skoru koruyamamış ve maç 2-2 bitmişti.

1 HAFTADA 3 MAÇ

Adana Demrispor gelecek haftadan itibaren şampiyonluk yolunda oldukça önemli maçlara çıkacak. İlk olarak 22 Şubat Cumartesi akşamı Altınordu ile karşılaşacak Mavi-Lacivertliler bu karşılaşmayı derbide aldığı ceza nedeniyle seyircisiz oynayacak. Bu karşılaşmanın ardından hafta ortası 25 Şubat Salı akşamı deplasmanda Menemenspor’la karşılaşacak olan Adana Demirspor, belki de bu serinin en önemli maçında 29 Şubat Cumartesi akşama 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda lider Hatayspor’u ağırlayacak. Gelecek hafta 7 gün içinde 3 önemli karşılaşmaya çıkacak olan Adana Demirspor’da alınacak puanlar şampiyonluk yolunda oldukça belirleyici olacak. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor