Şimşek’te hedef Boluspor

Adana Demirspor TFF 1.Lig’in ikinci haftasında kendi evinde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde çalışmalarını sürdüren Mavi-Lacivertlilerde futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlendi.

Başkan Murat Sancak’ın da tesislere gelerek antrenmanı izlediği ve takımın formundan memnun olduğu gözlendi. Başkan Sancak, teknik heyetle bir süre görüştükten sonra antrenmandan ayrıldı. Teknik Direktör Ümit Özat antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Başkanımız Murat Sancak bizimle birebir ilgilenip, sorunlarımızın çözümü için uğraşıyor. Böyle bir başkana sahip olduğumuz için mutluyum. Şimdi önümüzde Boluspor maçı var. Geçen hafta iki farklı taktik denetim ve ikinci yarıdaki taktik ile maçı rahat kazandık. Futbolcularım yavaş yavaş form tutuyorlar. İnşallah bundan sonra daha iyi olacağız” dedi.

Sezonun ilk haftasında deplasmandı Bursaspor’u 1-0 yenike duruma düşmesine rağmen, ikinci yarıdaki oyunuyla 3-1 yenmişlerdi, rakibi Boluspor ise kendi sahasında Keçiörengücü’ne 1-0’lık skorla mağlup olmuştu. İki takım geçen sezon 2 kez karşı karşıya gelirken, Bolu’da oynanan karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı. Adana’da oynanan karşılmaşma ise 2-2 berabere bitti. Zorlu karşılaşma 21 Eylül Pazartesi günü oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Önceki gün yapılan seçimli olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Murat Sancak, yönetim kurulunu şu şekilde oluşturdu:

YÖNETİM KURULU: Murat Sancak (Başkan), Metin Korkmaz, Remzi Kar, Tekin Taylancı, Süleyman Bilici, Şentürk Çalık, Savaş Çokduygulu, İsmail Tanrıverdi, Fatih Tosmur, Levent Özveren, Yılmaz Aris, Casim Korkmaz, Tarkan Kulak, Ekrem İnaltekin, Cihan Şanlı, Talat Şahin, Tarık Özünal

DENETİM KURULU: Aytekin Aktaş, Elif Ata, Nuri Özbakır olarak belirlendi. Görev bölümünün ise önümüzdeki günlerde belli olacağı ifade edildi.

BAKAN’DAN SANCAK KUTLAMA

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adana Demirspor’da yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Murat Sancak’ı tebrik etti. Bakan Kasapoğlu yayımladığı kutlama mesajında, “TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa yeniden seçilen Murat Sancak’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Mavi-Lacivertli kulübümüzün başkan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

(HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor